Azijn in wasmachine welk vakje



Pas las ik ergens in een topic iets over azijn in je wasmachine. Wasmachine en Soda, hoe zat het ook alweer? In welk bakje moet het wasmiddel?

Azijn in wasmachine welk vakje

Zo lost het kalk in je wasmachine op;; Voeg azijn toe aan je waslade, je was. Azijn als onderhoudsmiddel voor je wasmachine. Je kunt dit het beste testen door een scheutje natuurazijn toe te voegen in het vakje van de wasverzachter. Een wasmachine heeft vaak 2 of meer vakjes om wasmiddel in te doen.

Azijn in wasmachine welk vakje

Maar in welk vakje moet vloeibaar wasmiddel, of waspoeder en waar de wasverzachter.

Los van de wasmachine: het weken in een emmer; moet dit nou met koud of warm. Ik gebruik altijd schoonmaakazijn, in het vakje voor de wasverzachter. Toegevoegd na 17 minuten: heb nu eindelijk een eigen wasmachine, maar nu ik er echt op let zit ik met mn handen in het haar in welk bakje moet wasmiddel (I, II). Het meestal kleinste vakje, vaak met een klepje, soms met een symbool van. Uw wasmachine goedkoop ontkalken laat de wasmachine op 90 graden een. Als je de wasmachine wilt ontkalken, gebruik GEEN schoonmaak azijn. Giet een beetje azijn in het vak van je wasmachine dat normaal voor je wasverzachter voorzien is. En in welk vakje moet ik het gooien, ik heb namelijk 3 vakjes.

Azijn in wasmachine welk vakje

Gebruik schoonmaakazijn in het bakje waar je normaal gesproken het wasmiddel in giet. Ik heb een wasmachine waar heel leuk een vakje 90graden op staat, maar geen enkel. Nou, ik heb Schoonmaak azijn in het wasverzachter bakje gedaan en in. En welke filters bedoel je, ja dat ding onder bij de wasmachine als je. Wasverzachter – Als ik de was doe, doe ik in het vakje voor de zeep mijn. Om de wasmachine mee schoon te maken (azijn + was op 90 graden) maar ook om. Ik snap nog niet helemaal welk type azijn je voor welk type. Je kunt azijn gebruiken om te ontkalken, maar wasmachinefabrikanten raden een speciaal ontkalkingsmiddel voor wasmachines aan.

Het wasbakje bestaat uit drie gedeeltes, een linker- en rechter vak. Het is ook wat onhandig als je zeep pas na de azijn (wasverzachter). Eenvoudig onderhoud aan de wasmachine Laat de trommeldeur open wanneer je de. Leeg draaien, kookwas, azijn en wasmachinereiniger deed ik al. Volgens mij komt het omdat die. Rubbers en het vakje waar je je wasmiddel in doet schoonmaken, Leeg laten draaien op.

Welke gebruiken jullie daarvoor? Een kleine hoeveelheid schoonmaakazijn kan in het vakje voor de wasverzachter. Hoeveel azijn moet er in de wasmachine en in welk vakje?