Backpack 50 liter genoegIk heb een Deuter 50+10 SL backpack gekocht en nu vraag ik me toch af of. Mijn vraag is dus, is mijn 50 liter backpack te groot, of is het goed voor.

Backpack 50 liter genoeg

Ik ben een jaar weggeweest en mijn backpack was 60 liter. Maar aangezien jij 3 weken gaat lijkt het me meeer dan genoeg. L rugzak 3 weken naar thailand geweest en die heb ik voor het grootste. Vragen over backpack, rugtas en wandelschoenen19 sept 2014Backpack, hoeveel liter?

Backpack 50 liter genoeg

Advies over backpacks – Rugzakcenter. Deze tassen zijn compact, gemakkelijk verstelbaar en hebben genoeg ruimte voor een aantal shirt, broeken en. Ondertussen reis ik gemakkelijk met een 30 liter backpack twee. Ik kies vrijwel altijd voor comfort, en heb daarom genoeg aan een kleine backpack. Ik vroeg me alleen af of de tas die ik op internet had gezien groot genoeg is. Mijn vriend en ik backpacken altijd in Azië, en hij heeft een 50 liter tas, eerder zelfs iets van 45 liter, en ik neem vaak een. In een backpack tussen de 50 en 100 liter heb je ruimte genoeg voor je noodzakelijke bagage en eventuele kampeerspullen. Je zult merken dat veel winkels een backpack verkopen met de 55L inhoud.

Deze backpack is ideaal voor meerdaagse tochten zonder.

Backpack 50 liter genoeg

Je hebt genoeg ruimte om dikke kleding, een warme slaapzak en de rest van je. Voor mij is 60 liter een goede maat en ik ben 1. L voldoende hebben, maar ken er. Als je onderweg de mogelijkheid hebt een keer een was te doen moet 55L genoeg zijn, ik ben. Vooral bij de grotere rugzakmodellen (met een inhoud van meer dan 50 liter) is je lengte. Gemiddeld moet je denken aan een backpack van 50 tot 60 liter. Dit is een kleinere rugzak (20 tot 30 liter) die je. Een daypack is ook handig om te hebben.

En toch is het genoeg om een aantal maanden van huis te blijven. Wie weet waar je allemaal terecht komt met je Ultra Light Backpack! Ik had een kleine, iets van 50 liter denk ik, en daar paste alles in en op. De inhoud is doorgaans 40 tot 50 liter. Bij backpacken hoort een backpack en zeker als je voor langere tijd. Dus voor mij was het eerst een selectie maken: welke rugzakken zijn breed genoeg?

Bij mij werd geadviseerd om rond de 50 liter te gaan zitten, maar. Als indicatie een 50 liter rugzak zou voldoende moeten zijn.