Best geteste primerVeel mensen slaan deze stap in huidverzorging over, terwijl het de basis is voor een egale en mooie huid. Maar welke primer laat je huid écht. Deze primers van Smashbox doen wat ze beloven, zijn fijn in gebruik.

Best geteste primer

Het is het dus waard om uit te vinden welke voor jou het beste werkt. Op de foto zie je een aantal primers die ik de laatste tijd heb getest en primers die inmiddels tot mijn eigen stash zijn toegetreden. In dit artikel deel ik de beste make-up primers en fixers waarmee je je make-up mooier laat ogen en langer kan laten zitten. Ik heb ze beide getest en vertel je er met plezier over!

Best geteste primer

Het zou de beste make-up primer ever zijn en het zou er voor zorgen dat je make-up urenlang. De voornamelijke functie van een primer is het beter laten blijven zitten van je make-up en het. Dat doe ik sinds een jaar of 7, dus ik heb in de afgelopen jaren flink wat primers getest. Beste primer ooit, en maar 7 euro! Hoewel Martine dol is op primers, ben ik er toch niet zo van. GOSH Velvet Touch Foundation Primer Cream, Velvet Touch Eye Primer en Mattifying Finish Pressed Powder, verkrijgbaar bij Kruidvat.

Totdat ik de Smashbox Photo Finish primer in handen kreeg! Ik kan alleen maar zeggen dat dit de beste primer is die ik ooit heb geprobeerd. Ik vind het effect van deze primer eigenlijk best wel mooi!

Best geteste primer

Wat leuk hoe je het product hebt getest – die flitseractie geeft echt de doorslag. Lees hieronder mijn bevindingen en wat naar mijn mening de beste keus is op eyeshadowprimer gebied. Matte Serum Primer getest en deze zal ik vandaag dan ook voor jullie reviewen.

Op de verpakking staat ook eye primer (geen eyeshadow primer dus), wat mijn. Wat is de beste techniek om de Prep + Prime Skin Smoother aan te. Nelfaprime Multiprimer ZF is een goed vullende en soepel verwerkbare universele primer met een uitstekende hechting op diverse ondergronden. Welke primer is het goedkoopst en welke het beste. Tuurlijk worden concurrerende merken getest maar waarom als. Wat eigenlijk best gek is, want je make-up blijft de hele dag lang veel. Vandaag heb ik voor jullie een review van een primer van Catrice.

De primer bevat geen parabenen, olie of parfum en is dermatologisch getest. De POREfessional van Benefit is een primer die zorgt dat poriën. Een hydraterende verzorging (en dus geen primer!) die de. De beste geteste set van Pink Gellac bevat alles om direct mee aan de slag te. Sensationail beste gellak Anny starterkit gel nagellak. PRO 3060 LED lamp, Gel Cleanser (14,6ml), Gel Primer (3,54ml), Gel Base&Top Coat (3,69ml).