Blouse strijken zonder strijkijzerKreukels uit kleding verwijderen zonder strijkijzer. Stel, je moet snel de deur uit, maar ziet dat er gigantische kreukels in je kleding zitten. Ontkreuken is zo gepiept, je kunt namelijk ook strijken zonder strijkbout.

Blouse strijken zonder strijkijzer

Een strijkbout heb je niet bij de hand, maar je kunt zo. Ik moet zo naar mijn werk, maar ik heb op het moment maar één blouse die ontzettend gekreukt is en ik heb geen strijkbout. De tips om kleding te ontkreuken zonder te strijken!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om die witte blouse gewoon met kreuk en al aan te. Zeer geachte medefokkers, Hoe strijk ik mijn kleding zonder strijkijzer? Daarom hebben wij de volgende tips voor je op een rijtje gezet, waarbij je gemakkelijk kreukloze kleding krijgt zonder daar een strijkbout bij te. Hier enkele tips om jouw kleren glad te krijgen zonder strijkijzer. Ik vind strijken niet heel erg, maar wel als ik haast h. Al dat werk vooraf voor niks en er is lang niet altijd een strijkijzer aanwezig. Vooral een blouse of overhemd strijken neemt tijd in beslag.

Deze tip van Huishoudplein is handig voor iedereen die geen strijkijzer heeft. Een kind kan de was doen: zo strijk je zonder strijkbout. Na 15 minuten haal je je blouse uit de droger en weg zijn de kreukels!

Blouse strijken zonder strijkijzer

Er zijn maar weinig mensen die gelukkig worden van strijken. Gelukkig kan het ook stúkken sneller. Je hebt een super mooie blouse die je per se vandaag aan wilt.

Wanneer ik mijn favoriete blouse weer aan wil dan zal ik er toch. Handig als je geen zin hebt om te strijken of geen strijkijzer hebt. Geen strijkijzer bij de hand, of te lui om te strijken? En net voordat je de deur uit moet kom je er achter dat er een lelijke kreuk in je blouse zit. Als je geen zin hebt om je strijkijzer op te bouwen. Het enige dat ik strijk is een blouse als ik netjes moet. Ook als je geen strijkijzer in de buurt hebt.

Met de ECO-modus bespaar je energie, zonder dat dit ten koste gaat van de resultaten.