Budget foundation gele ondertoonDe afgelopen maand heb ik een hele fijne budgetproof foundation van Miss. Vandaag review ik 3 foundations van het budgetmerk Catrice, te koop bij. Wat je wel goed kunt zien is de gele ondertoon van deze kleuren.

Budget foundation gele ondertoon

Ook kun je het zelf testen door op de ene helft van je gezicht een foundation met roze ondertoon te smeren en op de andere helft eentje met een gele ondertoon. Donkere dames met een gele ondertoon kunnen soms de donkerste. Dupe: De Rimmel Wake me up foundation is een goede budget optie. Foundations zijn er met rode, gele en neutrale ondertonen.

Budget foundation gele ondertoon

Ik ben er net als Bobbi Brown van overtuigd dat foundation met een gele ondertoon. Wel een goede prijs, maar ik heb zelf al een fijne budget foundation. Het feit dat hij een gele ondertoon heeft is goed voor mij! Geen een budget foundation of concealer terwijl maybelline en rimmel ze. Eigenlijk heb ik een gele ondertoon en dat is wel lastig omdat alle. Gebruik je foundation die niet matcht met je huidtint dan kan je gezicht te oranje. Dat komt door de combinatie van de natuurlijke gele ondertoon die iedereen.

De kleur Siberia van de Sheer Glow foundation is geschikt voor meiden met een gele ondertoon en de kleur Mont Blanc voor meiden met een roze ondertoon. Voor elke huid een passende foundation.

Budget foundation gele ondertoon

Outfit: Vintage meets Budget says hello to Sale. Ook van deze koos ik nummer 4 met een gele ondertoon. Welke budgetmerken hebben foundations met een gele ondertoon? NYC heeft prachtige budget foundations! Daarom ben ik opzoek naar een foundation met een gele ondertoon, het. En anders idd een cheap ass versie van Kruidvat en mengen met je.

Het kiezen van de juiste foundation is soms een behoorlijke opgave, niet alleen. Een foundation met gele ondertoon maakt iedere huidskleur. C1 Rose Ivory niet geschikt voor jou. De foundation heeft een vrij lichte kleur met een wat gele ondertoon. Het werd echt eens tijd, ik moest gewoon een MAC foundation aanschaffen. Essence is budget en ik kon ze niet laten om ze mee te nemen.