Buik wordt dikker maar niet zwangerHet lijkt wel of ik 6 maanden zwanger ben (dat is niet zo) en ik pas geen. Ik vind het sowieso een kwalijke zaak dat je hierom uitgelachen wordt. Ik heb een hele tijd al een opgezette buik, alsof ik zwanger ben.

Buik wordt dikker maar niet zwanger

Al een hele tijd heb ik last van een opgezette buik. Mijn ontlasting is niet anders dan normaal (heel misschien iets minder, maar niet noemenswaardig), dus kan. Ik kan vrijdag een echo maken en bloedprikken, wie weet dat daar iets meer duidelijk wordt.

Groeiende dikke onderbuik, maagd!

Buik wordt dikker maar niet zwanger

Zwangerschapstest gedaan en die gaf aan, niet zwanger. Een aantal keer last gehad van buikloop, maar daarvoor extra pil in. Lijf & Lijn17 mei 2013Getrappel in mijn buik maar NIET zwanger? Overig19 okt 2011Bolle buik, waardoor? Opgeblazen Buik – Jesse van der Veldejessevandervelde. Een opgeblazen buik of een opgeblazen gevoel hebben is een symptoom. Door lactose wordt in de dunne darm extra vocht aangetrokken, waardoor de.

Het is niet duidelijk wat de medische oorzaak van PDS precies is, maar de. Ik kan nog een keer een zwangersschapstest halen, maar kijk er tegen op om.

Buik wordt dikker maar niet zwanger

Hij is strak en voelt echt aan als een zwangerschapsbuik, maar de testen. Laat me dan zwanger zijn óf gewoon helemaal niet, maar niet vaag gaan. Heb verder geen kwaaltje alleen wel een dikkere buik wat natuurlijk. Wanneer je te zwaar bent, betekent dit niet dat je een te dikke buik hebt. Geen appelsap maar een appel, geen sinaasappelsap maar een. Mensen vragen constant of ikweer zwanger ben.

Mijn buik is zo opgezet dat het wel lijkt alsof ik zwanger ben. Plaatselijk trainen helpt niet om buikvet te verliezen. Hoi iedereen denkt dat ik zwanger bent terwijl het niet zo is. Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te. Door spanning zou je pil ook niet meer goed kunnen werken. Lauraguss00 vraagt: "Hoe wordt een gedeelde map op facebook zic. Het hebben van een dikke opgezette buik kan tijdelijk zijn maar kan ook.

Maar mijn buik is dus echt dikker geworden. De menstruatie wordt vaak aangekondigd met het opzetten, voordat de werkelijke bloeding op gang komt. Ook tijdens de periode zal de buik iets dikker zijn. Ik sta ook op zonder dikke buik maar in de loop van de ochtend wordt het erger en erger. Niet gewoon slank maar ECHT mager. Ik bedoel zwanger zijn vind ik niet erg, maar alle testen zeggen.