Contour kwast hemaMijn favoriete budget kwasten van onder andere ELF, Essence, HEMA, Etos en Zoeva. Contouren gaat makkelijk omdat je de kwast precies kan plaatsen. Ze doen hun werk prima en ik merk geen verschil in.

Contour kwast hema

Hema heeft weer nieuwe kwasten! En ik zal jullie vertellen welke kwasten er zijn en welke ik gebruik! Ik heb 3 kwasten meegenomen: de concealer & eyeshadow brush. Laatst kwam ik de contour blusher kwast tegen en eerlijk gezegd heb ik.

Contour kwast hema

Vorig seizoen deelde ik al een aantal van mijn make-up favorieten, waar geen review van op de blog was verschenen.

Op deze manier wil ik toch even. Ik zelf ben gek op budget make-up en ook veel van mijn kwasten vallen onder de. Real Techniques Finish Retractable Kabuki Brush Kwast Ref. Dit doe ik met de contour brush van real techniques of met een grove hema poederkwast. Met de kleine kwast kan ik goed in mijn ooghoeken. Blusher brush voor het aanbrengen en verdelen van poederproducten of om contouren te definiëren. De zacht afgeronde punt zorgt voor. Een nieuwe kwast ligt er bij de schappen van de HEMA het is een hele handige kwast om blush of.

Contour kwast hema

Vandaag ga ik jullie wat vertellen over de kwasten die ik gebruik. Make-up kwasten zijn essentieel voor het opbrengen van make-up. Kruidvat kwastje (staat geen naam op) & HEMA Blending Eyeshadow Brush 202. Mac contour kwast nieuw nr 163 het is een super zachte kwast nieuw en. De contour blusher brush: Deze kwast gebruik ik voor mijn bronzer en blush. Hij brengt erg fijn aan op je gezicht, houd lekker vast en is ook. Ga je liever voor een strakke contour à la Kim Kardashian?

Dan kies je een afgeplatte contour kwast. Door de korte, plat afgesneden haartjes. Ook hier weet ik niet meer het nummer omdat ik hem ook heb gemarbled. Posts about hema written by Anne. Dit is de perfecte kwast voor het lichtjes aanbrengen van bronzer of contour. Hier een kort overzicht van de verschillende kwasten en penselen die je kunt gebruiken om je make-up perfect aan te brengen. De waaierkwast wordt ook gebruikt om je gezicht te contouren. En ook nog een paar voor highlight, contouren en blush.

De platte kwast van de HEMA gebruik ik graag voor wanneer ik oogschaduw.