Dure make up merkenDouglas biedt artikelen van maar liefst 70 verschillende make-up merken. Van voordeligere merken tot professionele make-up en van waterproof mascara tot. Gel Liner blijft namelijk net zo goed op je ogen zitten als de Fluidline van het professionele merk MAC.

Dure make up merken

Je vriendje om make-up vragen is leuk, maar niet met deze absurd hoge prijzen. Schrik en huiver van de duurste make-up ter wereld! Het enorme m ake-upaanbod bestaat uit tal van grote cosmeticamerken en de mooiste. Vandaag laat ik, Melissa, jullie mijn top 5 duurste make-up producten.

Dure make up merken

Voor mij wel, maar dat komt ook door mijn liefde voor YSL als merk op.

Ben jij ook niet te stoppen wanneer het gaat over make-up kopen? Het is verleidelijk om mooi verpakte, dure merken te kopen, maar van. Zonde, want dure make-up is niet altijd per se beter. Natuurlijk tonen de verschillende merken wel een verschil in kwaliteit. DupeThat: goedkope tweelingzusjes van dure make-up. Zelf heb ik geen enkel product van merken als Dior en Chanel. Je betaalt eerder voor de naam dan voor de make-up zelf.

In mijn stash zijn dit dan ook de duurste producten die je tegen zult komen.

Dure make up merken

Jouw make-up wishlist staat waarschijnlijk vol met allemaal mooie, maar vooral dure make-upproducten. Helaas is make-up van Mac niet zo. Is duurdere make up nu echt beter? Ik ben juist terug gegaan van dure merken naar drogisterij merken, omdat. Duits ecologisch merk; drie euro. Budget, drogisterijmerken en high-end, het komt allemaal aan bod. Want volgens mij gaat er ook behoorlijk wat geld in de prachtige verpakkingen en dure reclamecampagnes zitten.

Make Up For Ever Aqua Brow Review. Maar vandaag mag het, kijk (ver)lekker mee naar de duurste producten uit. Als ik zelf een make-up merk mocht uitbrengen zou het verdraaid veel lijken op Too. Vind het wel schelen, al koop ik geen heeeeele dure make up. Wel dure mascara, daar merk je echt verschil mee. Heb je eigenlijk al een toilettas vol met goede make-up, dan wil je toch nog.

Waarom zijn die luxe merken altijd zo duur, is dat wel altijd zijn geld waard? Ik zie ook haast nooit of iemand nou dure of goedkope make up. We zijn op zoek gegaan naar de duurste huidverzorgings producten. Wat maakt deze producten zo duur en zijn ze zo goed als de prijs doet. De Amerikaanse beautyvlogger Raye Boyce ging op onderzoek uit. Qua make-up investeer ik in foundation (Clinique en Jane Irendale…..

Indien een merk (zoals Chanel) dierproeven uitvoert, koop ik het niet.