Etos buffer brush reviewGeplaatst op 23 mei 2016 in Beauty Review Tools. Etos heeft sinds kort een uitgebreid kwasten assortiment. Deze keer heb ik een review geschreven over de make-up kwasten van het. Aller eerst de etos buffer brush, deze kwast heeft korte stevige. De ideale brush voor het aanbrengen van foundation. De compacte vorm zorgt ervoor dat de foundation gelijkmatig in de huid trekt. Bij Etos vind je nu veel nieuwe en verbeterde Etos eigen merk make-up.

Etos buffer brush review

Ik zette mijn wangen aan met de Etos Bronzing Powder in 002 Glorious Glam.

Terwijl de Buffer Brush niet alleen zacht is maar ook stevig, wat de kwast geschikt. Dat zou ik heel jammer vinden omdat ik juist korte reviews op Instagram wil. Ik heb twee kwasten (foundation en oogschaduw) van de Etos van een onbekend merk. Hallo allemaal, Vandaag het ik weer een review voor jullie. Deze kwast is geschikt voor het aanbrengen. Dit keer over de buffer brush van Etos.

De nieuwe kwastenlijn van Etos bestaat uit 12 verschillende kwasten. Van een brow brush tot aan een contour brush, they got it all!

Etos buffer brush review

Hoewel de collectie van Hema o. Etos een contour brush dus wat dat betreft vullen ze elkaar in mijn. Onlangs kocht ik de Etos buffer brush, daar was ik zo benieuwd naar! De Etos Buffer Brush schijnt perfect te. The Etos Buffer Brush (€ 7,99) is described as the ideal brush for applying foundation.

These products were sent to me for review. Mijn 7 favoriete gezichts make-up kwasten. Ik gebruik graag een bufferkwast om mijn foundation aan te brengen. Die nieuwe kwasten van de Etos vind ik ook verrassend zacht en goed! In deze video gebruik ik make-up van Etos Eigen Merk voor een feestdagenlook! Wat ik graag in een review zou willen zien is de oogschaduwprimer, de. Ik ben heel benieuwd naar de primer, foundation en bufferkwast. Lees je even verder voor mijn review?

Real Techniques Makeup Brushes review. Etos make-up kwasten highlighter blush buffer brush review 1. Als je van make-up houdt, dan. Fijne review, en een goede prijs<3. Ik heb toevallig laatst de buffer brush van Etos gekocht en die vind ik erg fijn en vooral lekker zacht. Ik heb de foundation brush, buffer brush, blush brush en de powder brush. En de hydrating primer vind ik super, maar alle primers van etos vond.

Saint Laurent Touche Éclat Foundation ✨Volledige review op mijn blog!