Etos foundation reviewAls Etos Friend krijg ik maandelijks nieuwe beautyproducten- en make-up voorgeschoteld om mijn eerlijke, ongezouten mening over te geven. Deze bestaan onder andere uit kwasten, primers, foundations, BB creams. Ik zette mijn wangen aan met de Etos Bronzing Powder in 002 Glorious Glam. Dat zou ik heel jammer vinden omdat ik juist korte reviews op Instagram wil gaan. Lees de cosmetica reviews van ons testpanel. Deze 2 kwasten zijn ontzettend fijn bij het gebruik van foundation. Aller eerst de etos buffer brush, deze kwast heeft korte stevige haartjes die.

Etos foundation review

I have postponed this particular review for weeks on end, because I simply cannot decided whether I love or hate this foundation. Ik geef eerlijk toe dat deze foundationkwast van Etos niet onder doet aan mijn. Geplaatst op 23 mei 2016 in Beauty Review Tools. Ik gebruik de buffer kwast trouwens voor mijn foundation en de rest waar het voor hoort te dienen. Het was een tijdje stil op Justraisa. Vandaag review ik 2 producten uit de vernieuwde collectie van Etos.

Een opluchting, want in Kruidvat of Etos kon ik nooit slagen. Inmiddels zijn we ruim 1 à 2 jaar verder en ben ik verliefd op de Max Factor CC Cream, maar die is. De Ultra Light Foundation heeft een ultradunne textuur die onzichtbaar op de huid ligt.

Etos foundation review

De dunne formule met SPF 15 draagt als een tweede huid en een perfect. Voor een mooie, egale huid kies je een foundation die goed bij jouw huid past. Daarna een beetje mascara, lipstick of lipgloss en je ziet er weer stralend uit.

Ik heb de foundation brush, buffer brush, blush brush en de powder brush. En de hydrating primer vind ik super, maar alle primers van etos vond. Saint Laurent Touche Éclat Foundation ✨Volledige review op mijn blog! Een luchtige foundation die zich aanpast aan je huidskleur. De losse haren zorgen voor een natuurlijk effect. Dip de kwast in de poeder en breng in ronddraaiende bewegingen over de foundation aan. Na een tijdje deze primer te hebben gebruikt van Etos review ik hem.

In mijn leven heb ik al veel foundations getest, maar voor zover ik me kan herinneren, geen één van Etos!