Foundation kwast etosKwasten, brushes, manual, how-to, eigen merk, nieuw. Dip de kwast in de poeder en breng in ronddraaiende bewegingen over de foundation aan. Met de Etos cosmetica-accessoires heb je alle must-haves in huis: van foundationkwast tot wimperkrultang en van epileerpincet tot parfumverstuiver.

Foundation kwast etos

Ik gebruik de buffer kwast trouwens voor mijn foundation en de rest waar het voor hoort te dienen. Het etos eigen merk had al een mooie nieuwe make-up lijn maar nu ook. Deze 2 kwasten zijn ontzettend fijn bij het gebruik van foundation. Ik vertel jullie graag meer over de 6 volgende kwasten: foundation brush, stippling brush, powder brush, contour & highlight brush, blending.

Foundation kwast etos

Ik geef eerlijk toe dat deze foundationkwast van Etos niet onder doet aan mijn Zoeva kwast, die een stukje duurder is. Zelf gebruik ik liever geen kwasten voor. Alles over Hema vs Etos make-up tools review. Toch heb ik twee foundation kwasten in mijn potje staan. Erg vaak gebruik ik ze niet, maar zo. Etos heeft haar assortiment kwasten vernieuwd, waardoor je voor goede kwasten niet lang meer hoeft te zoeken. Ook testte ik drie kwasten van de nieuwe lijn van Etos:.

Daarna bracht ik de Skin Hydrating Foundation aan, een mooie lichte hydraterende foundation. Ken jij de betaalbare Etos make-up kwasten?

Foundation kwast etos

Gastblogger Naomi heeft de foundation kwast & waaier kwast getest. De foundation kwast van Etos is stevig, vol en qua grootte precies goed. Persoonlijk gebruik ik alleen nooit dit soort platte kwasten voor het. Nu moet ik eerlijk bekennen: ik. Allereerst deze Etos hydrating primer voor het gezicht. Hij wordt echt te korrelig als je hem op je kwast doet.

De kwasten zijn synthetisch en dus ook. Deze Foundation brush heeft een lange platte vorm waardoor hij uitermate geschikt is voor vloeibare foundation en. Onlangs kocht ik de Etos buffer brush, daar was ik zo benieuwd naar! Deze kwast is geschikt voor het aanbrengen van foundation en concealer. Dit keer over de buffer brush van Etos. Ik ben de kwast al veel tegen.

Met een Buffer brush zou je je foundation mooier dan ooit tevoren moeten kunnen. Gebruik jij al kwasten en gezichtspoeder van Etos?