Gestreepte maxi rok combinerenHier spectaculair ingezet voor een lange, ongevoerde, gestreepte rok in wikkellook met lange loopsplit. De maxi rok: een veelbesproken item uit onze kledingkast. Niet alleen omdat de meeste mannen ze verafschuwen, maar ook omdat wij.

Gestreepte maxi rok combineren

Hoe combineer ik een maxi rok het beste? Ik wil er graag eentje kopen, maar ik weet niet zo goed hoe ik hem het leukste kan. Een groene maxi skirt met een gestreepte roze top en een paar nude sleehakken.

Op de dagen dat ik totaal geen outfit inspiratie heb grijp ik al snel naar mijn gestreepte top.

Gestreepte maxi rok combineren

Lees hier meer over hoe je de maxi rok kunt combineren! Of je nou een zwarte maxirok combineert met een gestreepte longsleeve of een zwart wit gestreepte kokerrok draagt met een sweater, het staat. Korte tops combineren geweldig met een lange rok. Zoek onder "maxi skirt" op Pinterest voor veel inspirerende ideeën om je lange rok te kunnen dragen. TO trapt af; ik heb een simpele zwarte maxi rok met zijsplit tot net.

Soms in effen kleur, maar mijn zwart-wit gestreepte top staat er ook heel. Ik vind het nu zelf te koud om met blote benen onder mijn maxi-jurk te. Ik zou het combineren met een jeansjasje en een lekker warme sjaal. Die rok staat je heel gaaf en die ketting is zo mooi:).

Gestreepte maxi rok combineren

Zalando heeft het voor jou op. Maak je maxirok très Paris chic door hem te combineren met een gestreepte off-the-shoulder top en witte fashionista sneakers met glans. Lange rokken staan vooral goed bij grote vrouwen die de rok combineren met.

HEMA biedt een gevarieerd aanbod jurken en rokken die binnen elke stijl te combineren zijn. Ga je voor kleurrijk, of voor. Maxirok BODYFLIRT boutique € 24. Ons modeteam combineert voor jou mode-items tot een persoonlijke look. De rokken herfst 2015 van mini tot maxirok.