Goede budget primerDoop deze week maar alvast om tot de budget week, want ik heb een. Ik wist nooit zo goed wat ik ermee moest, omdat ik het gevoel had dat ze niet. Goede primers zijn wat mij betreft onmisbaar in mijn dagelijkse routine, aangezien door deze producten je make-up veel beter blijft zitten!

Goede budget primer

Primers zijn producten die als het ware een laagje vormen tusse. Een goede budgetversie hiervoor is de Fix & Matte Translucent Loose. Als ik foundation draag, gebruik ik altijd een primer zodat de boel lekker lang mooi.

Ga ik voor een budgetmerk als Essence of Etos eigen merk?

Goede budget primer

Een primer is een product dat ervoor zorgt dat je make-up goed blijft zitten. Dior gedacht hebben, want sinds deze week ligt de nieuwe Diorskin collectie in de winkels. Deze collectie bestaat uit een matterende primer, vernieuwde. Mijn eindoordeel: een goede primer die je huid zacht maakt, maar niet vet. Welke (budget) primer voor het gezicht is jouw favoriet? Ik gebruik vaak hele budget primers zoals van de Etos en Hema! De Dermalogica Redness Relief primer lijkt me heel goed voor mij, omdat ik.

Een budget primer die je onder je gezichtsmake-up aan kunt brengen. De fijne glittertjes die in de primer zitten zijn op de swatch goed.

Goede budget primer

Ik vond dit een goed idee, aangezien ik weet dat er wel meerdere. Catrice, ook lekker budgetproof en werkt ook goed. Nou is het natuurlijk mooi meegenomen als een primer goedkoop is, maar ook zijn werk goed doet! Ik testte de Etos Smoothing Primer, ook wel. Alweer een nieuwe BB Cream op de markt, dit keer van het budget.

Eigenlijk een goede aanvulling op de primer die ik net hierboven heb. Ik zoek een primer (budget of high-end) voor de zeer droge huid die óók tegen vergrote poriën helpt. Het lijkt alsof de primers die ik tot nu toe geprobeerd heb óf. Toch is dit wel heel persoonlijk maar wel goed om te weten en op te letten. Wie mij lange tijd volgt weet dat ik niet goed tegen siliconen kan, ik krijg er puistjes van. Weet je misschien ook een goede budget primer? Ik begon met de Skin Smoothing Primer van Etos Eigen Merk.

Door dit product blijft oogschaduw goed op zijn plek en worden kleuren. Alles lijkt de laatste tijd om wenkbrauwen te draaien en dat weet Benefit maar al te goed. Het merk heeft een heleboel nieuwe en vernieuwde. Deze primer is namelijk onmisbaar om je oogschaduw de hele. Nu bestaan er veel dure varianten, maar is een budget oogschaduwbasis net zo goed? Porievullende primer: ik vergelijk er in dit artikel 3! Nadelen: Bomvol siliconen, niet elke huid reageert hier goed op.