Graden teken androidNaar het toetsenbord gaan waar ook de cijfers staan, dan het cijfertje "0" ingedrukt houden en het graden symbool komt tevoorschijn. Ik maak veel gebruik van mijn tab voor het opslaan van recepten. Ik vind het dan ook behoorlijk irritant dat ik het symbool voor graden niet op.

Graden teken android

Meer resultaten van androidworld. Selecteer de º uit het `Speciale tekens` venster in het menu `Wijzig`. Invoegen teken voor graden Celcius.

Graden teken android

De letters van het alfabet zijn op elk toetsenbord te vinden.

Maar de letters met een leesteken of symbolen moet je. Om het graden symbool te vinden zijn hieronder een paar handige tips: ° = Alt 248 voor in word. Dus die hoofdletter C met dat bolletje ervoor! Ik heb een testversie van Sygic op mijn android tablet geïnstalleerd. Verder kan ik niet het graden tekentje invoeren (kleine o rechtsboven). Ik wil dat ik het graden tekentje (º) kan drawen doormiddel van een script, in het speelveld.

Als ik dit doe dan wordt het tekentje niet weergegeven? Als je op het kompas symbool naast het vraagteken druk krijg je een kompas getoond die je kunt gebruiken.

Graden teken android

Moet je hier de aantal graden noteren? De eerste "o" is het "graden"-teken! Vind de beste selectie graden symbool fabrikanten en ontdek goedkope. Vergeet niet dat niet alle SMS ontvangers (oudere Android en Black Berry… als je de “0” (nul) ingedrukt houdt dan zien we bijvoorbeeld het symbolen voor graden °. Ga vervolgens naar de app waar je het teken nodig had en plak het in de.

Snapchat is een populaire sociale netwerkapp voor iOS en Android. Klik hier op de bovenste optie “Decimale graden” , klik vervolgens rechtsonder op. Dit artikel is automatisch vertaald, bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u. Vooraf: Zoals u wellicht weet kan u op Android gestuurde apparaten. Druk voor langere tijd op de letter die verwant is met het speciale teken.