Groothandel tassen italieAl onze online tassen zijn afkomstig uit. Heeft u zelf een fysieke winkel en interesse in onze tassen? Bagazzino fungeert als groothandel voor Italiaanse leren & suède dames- en herentassen.

Groothandel tassen italie
Groothandel tassen italie

Op zoek naar Italiaanse tassen? Handtassen Italië: bron van de Italiaanse groothandel handtassen, leren tassen, portemonnees, lederwaren, messenger tas handtassen gemaakt in Italië. New Apparel de online damestassen groothandel voor damestassen en lederwaren.

Groothandel tassen italie

De laatste mode-trends en stijlen vindt je in de B2B-webshop. Ruim 15 jaar de leverancier van tassen, schoenen en lederwaren.

Items van hoge kwaliteit en lage prijzen. Ik wil tassen importeren van Italië. In Duitsland hebben ze wel de modellen tassen die ik wil, alleen. Maar ik wil tassen importeren van Italië. Mannen lederen tassen Italië lederen schoudertas dames tas uw export naar. Groothandel lederen tassen italië uit Chinese lederen tassen italië.

Groothandel tassen italie

Enorme keuze van toonaangevende leveranciers uit Europa. GIULIANO MODE & ACCESSOIRES is een groothandel in damestassen met een ruim aanbod van verschillende soorten tassen, zoals avondtassen en.

Gratis lidmaatschap en inkoopbescherming met. Zoals u misschien al aan mijn naam kunt zien, kom niet alleen ik uit Italië maar ook mijn grote collectie tassen! Na jarenlange ervaring in de mode heb ik. Uw groothandel 100% lederen handtassen stelt u zijn kollectie voor Made in Italie ! De tassen die ik in Italië inkoop komen van een kleine groothandel. Toen ik een aantal jaar geleden in Italië op vakantie was stuitte ik op een klein afgelegen. Wij zijn een winkel en groothandel in damesaccessoires met een uitgebreide collectie tassen, sjaals, riemen.

Bags & Bijoux produceert ook haar eigen tassen. Dit zijn momenteel suéde en leren tassen die in Italie geproduceerd worden. Ik bezocht vanmiddag voor het eerst een Italiaanse groothandel in Amsterdam. Uiteindelijk ben ik met drie volle tassen naar buiten gelopen. Bdifferent is een toonaangevende groothandel die elk seizoen weer opnieuw een gevarieerde collectie uitbrengt met trendy damestassen en kleding uit Italië. U heeft geen artikelen om te vergelijken.