Harde deodorant vlekken verwijderenVan schoonmaakazijn kan ik me niet voorstellen dat die harde korsten echt oplossen. Vlekken verdwijnen niet helemaal, maar de geur wel! Gele zweetvlekken in wit shirt – VIVA forum15 april 2013oplossing voor gele plekken onder oksels in overhemd – Mode.

Harde deodorant vlekken verwijderen

Ik heb zelf nu op dit moment een hema deo maar ik heb er nog nooit. Zweetplekken verwijderen met azijn – Schoonmaakazijn. Wat voor wasmiddelen je ook hebt uitgeprobeerd of welke deodorant je ook. Scheikunde: Onder mijn armen heb ik op.

Heeft er iemand een idee hoe ik deze plekken zou kunnen verwijderen? Smeer de vlekken in met pure ossengalzeep en laat het een half uur weken. Als ze er dan nog niet uit zijn zit er niks. Witte vlekken van deo, de nieuwste smoes is geboren hoor. In een wit shirt kunnen vlekken ontstaan, die te verwijderen zijn met. Ook heb ik wel eens gehad dat je deo (roller) harde stukken in je t-shirt krijgt. Weet iemand hoe ik witte vlekken onder de oksel uit zwarte shirtjes kan. Maar goed, deze soorten deodorant zijn misschien iets duurder maar je hoeft er niet.

Maar het laat harde gele vlekken op den duur achter.

Harde deodorant vlekken verwijderen

Als ik witte kleding van hem in de was heb zitten, zitten er vaak gele vlekken in bij de oksels, mengeling van deodorant en zweet. Moet ik andere deo, misschien spul halen waardoor ik minder zweet? Als er gele vlekken zitten smeer ik het in met shout voordat ik het ga. Als je een t-shirt een paar keer hebt gedragen kan het gebeuren dat er een zweetgeur onder. Spuit dan voordat je de kleding in de wasmachine stopt op de plekken in met.

Ook gebruik ik geen deodorant uit de supermarkt meer. Deodorant en zweet veroorzaken soms behoorlijk hardnekkige vlekken. Goh ja van mijn vorige deo op witte shirts had ik ook gele vlekken. Gelukkig kan je de vlekken weer uit je kleding verwijderen. Ga voor een aluminiumvrije variant en laat de deodorant altijd goed opdrogen voordat je jezelf. Alleen ik merk nog altijd dat ik van die lelijke gele vlekken in mijn. Soms kun je de vlek nog verwijderen door heel hard te boenen en te schrobben. Rayon en polyester kunnen harder gewassen en geschrobd worden dan.

Je koopt een stralend wit T-shirt, maar na een beetje zweten en een beetje deodorant ontstaan er van die gele zweetvlekken. Maar vanisch is zeer doeltreffend, verwijderd heel veel vlekken terwijl.