Heb geen zin meer om te werkenHeb je geen zin om uit bed te komen? Veel mensen zijn niet tevreden met hun werk. Dat is jammer, maar het is niet het einde van de wereld.

Heb geen zin meer om te werken

Ik heb gewoon geen zin meer om te werken. En ik wil eigenlijk nooit meer in dit wereldje leven. Door het werk dat ik doe en met de mensen. Geen zin meer hebben in je werk kan verscheidene oorzaken hebben.

Heb geen zin meer om te werken

Misschien heb je geen zin meer om kopieerapparaten te verkopen.

De laatste tijd heb ik echter geen motivatie meer om te werken, het is. In mijn huidige baan heb ik te maken met een vrij vervelende bazin. Je verhaal klinkt alsof er totaal geen uitdaging is voor je. Ik mis de gezamenlijke bankrekening bijna nog meer dan mijn man! Kan het gewoon niet opbrengen om weer naar mijn werk te gaan. Je gaat toch niet 2 weken thuiszitten omdat je geen zín hebt?

Onderwijs, ik ben het helemaal zat! Werk & Studie7 juli 2009Meer resultaten van forum. Dit is een win-win-situatie: je beweegt meer, je drinkt meer én je bent niet aan het. Ben nu 22 weken zwanger en heb nu al geen zin meer om te werken. Terwijl ik echt geen vervelend werk heb! Zou de zomervakantie het moment bij uitstek zijn waarop loonslaven geen zin meer hebben om naar hun werk terug te gaan, en al dan niet. Soms is dit al genoeg om je kijk op je werk te verfrissen. Neem werk mee naar huis; begin eerder of juist later; richt je.

Toen ik vanmorgen op mijn fietsje door Amsterdam fietste, dacht ik: yes, ik heb weer zin om te werken! Maar, hoe langer ik op de fiets zat en. Zelf ben ik recentelijk voor mezelf begonnen om meer te kunnen doen. Ik vind mijn werk superleuk, maar ik leef niet meer om te werken. Als je geen zin hebt in je werk kan het zijn dat jouw werk niet past bij jouw drijfveren. Voorbeelden en vragen om je te helpen jouw passie te vinden. Neem je jouw werk aan het einde van de dag mee naar huis of slaap je er slecht door?

Ben je vaak erg moe en heb je geen zin meer om nog andere dingen te. Ik wil alleen maar thuis zijn, kroelen met mijn jongste dochter die bijna naar school gaat en alles. Als je tot wel twintig procent van je tijd doorbrengt op je werk, is het nogal zonde wanneer je er eigenlijk geen zin meer in hebt.