Hema concealer reviewTAGS beautyproducten hema hema beauty hema make-up hema review. Vandaag review ik het concealer palette. Te krijgen in een donkere huid en lichte huid versie.

Hema concealer review

Review en swatches van de Hema under eye concealer, een concealer speciaal voor wallen en donkere kringen en die zorgt voor een frisse. Ik liep pas weer eens de Hema binnen en zag verschillende foundations en concealer in heel veel verschillende kleurtjes. Het HEMA concealer palette komt in een handig, vierkant doosje.

Fijne review en heel fijn dat je zo weinig make-up nodig hebt in de zomer.

Hema concealer review

Ik gebruik de Allround concealer van Catrice, die vind ik nog steeds super en is nog lang niet op. Hema made my day met het Hema Concealer Palette donkere huid. Ben je benieuwd hoe dit product voor mij uitpakte? Lees dan gauw deze Hema concealer palette review! Ik vind het een goede zet van Hema, want in deze beauty stores loopt vakkundig personeel rond die je goed. Hieronder zien jullie twee soorten concealer; in stickvorm en in de vorm van een klikpen.

Online make-up kopen doe je op hema. Want bij HEMA vind je make-up voor elk moment en elke stemming. Of je nu voor een klassieke basic look gaat of.

Hema concealer review

Op deze gloednieuwe afdeling inspireren we je graag met een kleurrijk assortiment make-up en. Een crèmeconcealer in een praktische stick om oneffenheden in het gezicht te camoufleren zoals vlekjes. Ik heb nog nooit eerder een foundation van de Hema gehad en was hier dan. De groene concealer is wel één ding wat ik graag wilde testen.

Ik hou zelf persoonlijk van creamy concealers omdat dat goed dekt, dat is bij deze concealer van de Hema ook het geval. Ik heb al een tijdje de groene concealer van de Hema en die wil ik vandaag met jullie delen. Concealers zijn erg handig om onder anderen donkere kringen onder je ogen weg te werken en om rode plekjes of donkere oneffenheden op. Het is geen concealer, maar werkt wonderbaarlijk goed tegen donkere. In deze video ga ik de HEMA CC perfection foundation voor de donkere huid. Op jullie aanraden kocht ik het All Round Concealer palette van Catrice.

Op de swatches kun je zien dat de lichtste kleur echt ontzettend licht is, dat had ik niet.