Hema make up base reviewIk testte de mattifying make-up base van Hema. Kijk mee om te zien wat ik ervan vond! De make-up base gebruik je voordat je de make-up aanbrengt.

Hema make up base review

Het vult als het ware de oneffenheden op, waardoor je huid egaler wordt. Ik vind de oogschaduw basis geweldig , maar voor foundation base gebruik. Gebruik de make-up base voor een egale huid en langer behoud van je foundation. Alle make-up vind je in de nieuwste kleuren en trends, van nagellak tot.

Hema make up base review

Een primer oftewel base onder foundation, ik wil niet meer zonder! Hierdoor ziet je make-up er niet alleen mooier, maar ook blijft deze. Zelf gebruik ik ook vaak producten van Catrice of de Hema. Vandaag review ik de CC perfecting , mattifying en illuminating foundation. Ook laat ik de make-up base en compact poeder zien waarmee ik. Eerst even een klein beetje uitleg over wat.

Vergelijk en beoordeel Hema Miss Helen Make-up Base primer Primers & mattifiers. En wat make-up betreft is het assortiment van Hema erg compleet. Hierboven zien jullie links een baked eyeshadow palette, in het midden een. Wat vind ik dan van de Hema eyeshadow base? Voorheen bleef mijn make up miss net een halve dag zitten en met deze basis meer dan. Parfumvrije Hema Makeup Base beoordeeld met een ruimvoldoende. Op beauty review platform CosmOpinie zijn al 10 reviews te vinden van. Je voelt hem niet zitten, hij trekt snel in en hij zorgt er effectief voor dat mijn make-up beter blijft zitten.

The Price: Rond 4,95 voor een tube van 30 ml. The Looks: Een simpele doorzichtige tube met zwarte. Op de eerste rij foto’s draag ik geen make-up, op de. Onder mijn foundation draag ik altijd een skin base (prep+prime) van M. HEMA foundation, CC Perfecting. Zoals bij velen al bekend ben ik woonachtend in het hoge.