Hoeveel liter backpack nodigMaar wat voor één heb je er nu nodig voor een zo comfortabel mogelijke reis. Lees onze backpack tips voor gewicht, grootte en welke backpack merken je het. Wie gaat backpacken heeft één ding zeker nodig, een goede rugzak oftewel.

Hoeveel liter backpack nodig

Bij het kiezen van het aantal liters moet je rekening houden met hoeveel je kunt tillen. Mijn vraag is dus, is mijn 50 liter backpack te groot, of is het goed voor. Wereldwijzer Reisforums7 berichten1 mei 2012Wat meenemen en hoeveel voor 3 weken. Hoe groot moet de inhoud van mijn Backpack zijn.

Hoeveel liter backpack nodig

Heb 1,5 jaar met een muskietennet onderin mijn backpack rondgelopen, nog nooit nodig gehad: op de plekken met muggen (in hutjes oid). Advies over wat voor backpack je nodig hebt en tips over wat voor backpack. Ondertussen reis ik gemakkelijk met een 30 liter backpack twee. Je gaat backpacken en je hebt daarom een backpack nodig. Gemiddeld moet je denken aan een backpack van 50 tot 60 liter. Je kunt je volledige uitrusting kwijt in een trekkingrugzak met 55 tot 100 liter inhoud. Handige accessoires die je absoluut nodig hebt.

Rugzakken zijn er in (enkele) soorten en (heel veel) maten. De inhoud van de rugzak wordt altijd gemeten in liters.

Hoeveel liter backpack nodig

Wat ga je met je backpack doen en hoeveel wil je mee kunnen nemen? Geen idee wat je in je backpack moet stoppen? Wij gaan niet in het regenseizoen is het dan toch nodig? Hoeveel liter moet onze backpack zijn? Omdat je niet veel gaat lopen met je backpack en je op dezelfde plek blijft, is het niet nodig.

Mijn rugzak is 65 liter en dat heb ik zelf ook echt wel nodig. Ik heb eenn 38 liter en een 65 liter backpack. Ik wil een nieuwe rugzak kopen. Met een backpack van 60 tot 80 liter kun je prima een aantal. Ga je een rugzak of backpack kopen maar weet je niet welke je nodig hebt? Bekijk de backpacks tot 20 liter. Tijdens mijn eerste trip nam ik een backpack mee van 60 liter bepakt.

Voor sommige landen heb je inentingen nodig om veilig en gezond te. In 2011 begon ik met een 22 liter backpack, en Billy met 28 liter. Ik geef waar nodig toelichting over de spullen die ik gekozen heb en eventuele alternatieven. Ben benieuwd hoeveel mijn rugzak gaat wegen! Vraag aan jullie is: Wat voor soort backpack is handig? En vooral, hoeveel liter heb je ong nodig.