Home deco verf action op glas



Opgepimpte glazen Action vaas Vaas eerst geverfd met de transparante home deco verf en daarna 2 lagen met de roze home deco verf van de Action. De HOME DECO VERF van Action is al spotgoedkoop , maar nu als weekaanbieding gewoon nog een stukje goedkoper. Bij Action haalde ik een flesje deco home hobbyverf in de kleur mauve.

Home deco verf action op glas

Het kan vast ook met andere verfsoorten. Met een decoratie verf kan de kleur nog worden aangepast. Ik ging op zoek naar de mooiste woondecoratie. In de Action kwam ik weer een gekkigheidje tegen dat ik graag wilde uitproberen.

Home deco verf action op glas

Creëer uw lijstje en ontdek hoe wij shoppen gemakkelijker & leuker voor u kunnen maken. Home deco flesjes denk niet bij de Action. Het zijn glazen flessen, in dit geval wijnflessen, je kan er allerlei soorten glazen flessen of potjes. Ik heb toevallig ook nog die home deco verf van de Action! Je kan het heel makkelijk aanbrengen op glas, hout, steen en allerlei kunststof dingen. Kun je de Gesso ook daarna verven met deco verf van de action?

Vandaag lekker aan het knutselen geweest en één en ander afgemaakt. Onze eigen meubels die ik met krijtverf gedaan heb en die wel tegen. Ik ga eens bij Action kijken voor die verf, ziet er echt mooi uit!

Home deco verf action op glas

Marion Langeveld gebruikte hiervoor slechts 2 producten van de Action… namelijk de structuurverf en de grijze Decoverf. Dook drie glazen chicken to night potten op en ging aan de slag. Na het drogen heb ik ze bewerkt met grijze deco verf, ook van de Action. Ik had geen witte decoverf meer en de grijs vond ik te donker, dus heb.

Te koop bij de action voor €1,99 per flesje. Glas kunt u eventueel voorbehandelen met een laagje GESSO. Vanuit de schappen stond het flesje mij aan te staren. Daarna de glazen vaas en de kaars in het midden geplaatst. Ik deel mijn 10 favoriete Action producten van het moment met jullie! Ook van de glazen (voorraad) potjes ben ik fan. Zo liep ik vorige week door de Action, en liep zoals gewoonlijk mijn vaste.

Ik kocht goedkope home deco verf bij de Action en deed er daarna blanke spuitlak overheen. De uitbouw, vandaag komt het glas er in.