Jeans voor dikke buikIs die lengte te kort, dan is de broek te laag en zullen je heupen en buik over de. Als je dikke bovenbenen hebt is een skinny model minder geschikt omdat je. Ik gaf aan dat ik een dikke buik heb, maar dit zou helemaal niet uit hoeven.

Jeans voor dikke buik

Voor de duidelijkheid: bij een appelfiguur heb je een dikkere romp. Ik heb vrij brede heupen, dikke bovenbenen en ook nog behoorlijk korte. Wie weet een jeansmerk dat leuke broeken maakt voor mijn figuur?

Kinderen28 aug 2009Meer resultaten van forum.

Jeans voor dikke buik

Het is niet de bedoeling dat u uw buik gaat verstoppen dus ga voor een model dat net boven uw heupbot valt. Door de horizontale lijn wordt de blik. Draag nooit een broek met een lage taille; Draag nooit een rok met een lage taille. Nooit doen en nooit dragen als je een te dikke buik hebt:. Goed zittende jeans uitzoeken is moeilijk. Dames met smalle heupen hebben vaak ook een platte buik en vaak weinig.

Een jeans met een strak of laag kruis is voor jou niet weggelegd. De straight jeans is er voor vrouwen, mannen en kinderen. Zoek jouw spijkerbroek en bestel vandaag nog.

Jeans voor dikke buik

Laten we geen sprookjes vertellen, om een dikke buik weg te trainen, dat kost. Stap weer zelfverzekerd in dat jurkje, draag weer die favoriete jeans en voel je. De jeans valt dan immers over je buikje!

Let op: als je een dikkere buik hebt, kun je dit beter niet doen, want dan leg je juist het accent erop. Omdat je gewicht rond je buik gaat zitten is het voor de appelvrouw slim om strakke. Jeans met een brede tailleband zijn perfect, omdat ze niet snijden en. En als mijn buik zo extreem is opgezet dat ik niet in mijn grootste maat broek pas, voel ik me waarschijnlijk ook zo ellendig dat ik echt de deur. Mijn zusje zei dat ze mensen met dunne benen en een dikkere buik. Als de zoom van de broek tot de grond reikt, verlengt hij je benen en verbergt de hoge hakken die je eronder draagt. Alles wat om je lijf spant, benadrukt de dikte. Of het nou om een skinny broek over dikke benen gaat, of over een T-shirt over je buik.

Ook lichte plekken in je jeans brengen het oog naar die plek waar je het beslist niet wilt. Broeken en jeans moeten zo lang mogelijk zijn en als je kiest voor een. Rokken voor volle dijbenen, skinny voor dikke dijbenen, stijladvies. Ik zelf heb ook een dikke buik gekregen, in de overgang waar ik nu nog in zit. Had ik mijn jeans aan en dan voel ik me erg ongemakkelijk.