Kruidvat curly effect gelKruidvat Effex Curly Effect Gel. De gel is geschikt voor gepermanent en natuurlijk krullend haar. Dus nou wil ik weten welke beter is en wat voor effect het heeft op je krulletjes. Alles wat je nieuw hebt, hier plaatsen! Welke krullenbol kan me helpen met mijn haar? Siliconenvrije en alcoholvrije mousse & gel voor gezond haar en Curly.

Axe Haargel Matt Effect Paste, 100 ml.

Kruidvat curly effect gel

Als mijn haar bijna droog is doe ik er nog een klein beetje van deze gel in om ervoor te zorgen. Sweetmoon, heb je wel eens alleen gel geprobeerd? Heb net de curly effect gekocht bij kruidvat, ga het vanavond proberen en ben heel. Maarten “Ik smeer zoals velen jongens gel in mijn haar, maar waarom. Maar Loreal Royal Jelly raad ik je echt echt echt aan. Daar krijg je mooie krullen van, en niet van die harde krullen. Ecostyler is een goedkope gel op natuurlijke basis met een fantastisch effect.

In diverse smaken zoals: Olive oil, Moroccan Argan Oil, Super Protein en. Misschien is het de combi met “curl activator”gel.

Kruidvat curly effect gel

Speciaal voor perfecte krullen is er de Effex Curly Gel. Douchegel: Organic surge shower gel. Dus gebruik je met de Curly Girl method lekker geen sulfaten. Gel geeft je meer krullen en doordat het het haar aan elkaar laat plakken. Vind Haarverzorgingsproducten geselecteerd op: Zo goed als nieuw, Gel, Wax, Haarlak of. Shea Moisture Coconut Hibiscus Curl Enhancing Smoothie ZGAN.

Ik vind hem zelfs zo fijn dat ik hem vaak cadeau doe aan curly friends! Deze gel laat geen vlokjes achter en ik heb zachte krullen hierna. De fruit shampoo van het kruidvat merk vind ik ook fijn. Het effect is wel super mooi, veel meer krullen en voller haar. Met die wetlook gel krijg je wel dat "natte haar" effect, qua glans. Henna plus) zeg maar de hoeveelheid. Ik heb Curl mousse van Got2B gehaald en vanmorgen na het douchen gebruikt. Het is een gel spray die de krullen fixeert en hij doet zijn werk zeker goed!

Andrélon Shape Your Curl spray. Ze hebben een light creme gel die je op nat haar aanbrengt, zónder leave-in. Bananen shampoo en conditioner van The Body Shop; Curly Wurly. Als je gel gebruikt: wees niet bang voor crispy haar, dat kneed je er later uit. Deze hebben elk een ander effect op de “zachtheid” van je haar. SYOSS Men Ultra Hold Styling – 200 ml – Gel.