Kruidvat highlighter kwastDeze kwast is ideaal om je blusher, bronzer of highlighter mee aan te brengen. Met deze fijne blusher kwast breng je snel schaduwen aan. Mijn favoriete budget kwasten van onder andere ELF, Essence, HEMA, Etos en Zoeva.

Kruidvat highlighter kwast

En er zijn kwasten met synthetische haren die ideaal zijn voor het aanbrengen van concealers, foundation of highlighters. Bekijk & vergelijk het ruime assortiment make-up kwasten en profiteer. Lesara 32-Delige Set Make-up-Kwasten met Etui.

Uiteraard kun je deze kwast ook voor bronzer en highlighter gebruiken.

Kruidvat highlighter kwast

Volgens kruidvat is het een rechte blushkwast, voor het aanbrengen van blush en highlighter. Daar vind ik hem niet ideaal voor, te stevig vooral. Vijf kwasten in het bijzonder zijn absolute musthaves en Girlscene laat weten welke dat zijn en hoe je het gebruikt. En dan het liefst gewoon bij een kruidvat, etos, hem! Kruidvat heeft onlangs weer een hoop nieuwe producten aan haar. Maar ook voor highlighter is deze kwast heel geschikt en kan je deze heel lichtjes.

Sinds een aantal maanden gebruik ik deze kwast voor highlighter. Highlighter kun je zó plaatselijk aanbrengen met deze kwast. Maar wist je dat er verschillende soorten poederkwasten zijn?

Kruidvat highlighter kwast

Blush kwast 115 van MAC en highlighter kwast 227 ook van MAC. De meest lichte kleur gebruik is al highlighter onder mijn wenkbrauw. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn huidige kwast (eentje van Estée Lauder) wel.

Op de verpakking staat er dat deze kwast een ideale kwast is voor het licht aanbrengen van blush of highlighter. Ik vind de kwast erg fijn maar ik gebruik het. Ik had dit niet gezien en wou. Wij leggen je uit hoe je al deze kwasten gebruikt. Een stralende look in een handomdraai. Ik laat jullie zien hoe ik mijn gezicht contour en shape door onder andere bronzer, highlighter en.