Mac kwasten set bijenkorfAlle producten van MAC Cosmetics shop je in de webshop van de Bijenkorf. Eyeliner penselen (7); Foundation kwast (12); Lip penselen (1); Oogschaduw kwasten (14); Poeder kwasten (17); Sponges (6). Ook MAC-make-up is hier online te bestellen.

Mac kwasten set bijenkorf

Clinique High Impact Mascara Set. Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent. Prime Essential Oils (2); Selena (2); Spellbinder (2). Foundationkwast (1); Mascara Diorshow (1); Poederfoundationkwast (1); ROUGE DIOR (1); ROUGE DIOR BRILLANT (1); Rouge Diorific (1).

Mac kwasten set bijenkorf

Real Techniques Multitasking set.

Charlotte Tilbury Magical Mini Brush Set. Bestel MAC Holiday nu bij De Bijenkorf + mijn aanraders. Toch vind ik de kwastensets zeker een goede koop, mede omdat ik het een prettig. Achteraf hoorde ik dat de Bijenkorf de sets eerder naar buiten had gebracht dan de. Ik heb de eye liner en eye liner kwast van MAC. Koop of Verkoop mac op Marktplaats. Gekocht in een set met een aantal andere mac producten bij de bijenkorf, echter nooit. Professionele en kwalitatieve cosmetica voor en door make-upartists met méér dan 100 tinten voor ogen, lippen en gezicht.

Mac kwasten set bijenkorf

Momenteel te koop in de webshop + de counters van de Bijenkorf, is de MAC. Maar… vaak zijn de MAC kwasten in sets van veel slechtere. Ze verkopen onder andere producten die je bij de Bijenkorf of Douglas niet kan. De kwastenset van Make-Up Studio begint jammer genoeg. Mac, Bobbi Brown, Shu Uemera en Smashbox. Verkrijgbaar bij de MAC counters in de Bijenkorf of Douglas. Later zag ik dat je de bon ook bij de Bijenkorf en de Douglas kon uitgeven.

Het eerste wat in mij opkwam was een lipstick van Mac. Toen ik daar rond liep bij de make-up zag ik al snel dit kwastenset liggen, en de keus was. En wat een overduidelijke dupe van MAC 217 zit er in verstopt! Deze set bevat 5 kwasten die allemaal perfect samen te gebruiken zijn voor een. Tip voor andere: Bijenkorf heeft de startersset nu in de sale voor € 17. We gingen ook even langs de MAC store in de Bijenkorf. Ze zijn echt ontzettend fijn en ik gebruik niks anders meer.

Zelfs mijn geliefde MAC kwast.