Make up verslagIk hou mijn werkstuk over make-up omdat heel veel meisjes. Wat zijn de oorzaken waarom make-up een grote rol speelt in onze. Hoofdstuk 1: Wat is make-up eigenlijk?

Make up verslag

Het onderwerp van mijn spreekbeurt is: make-up. Ik ga proberen om zoveel mogelijk dingen te vertellen over make-up die je nog niet weet. Make-up (spreek uit: meek-up; soms ook decoratieve cosmetica genoemd) zijn verschillende middelen die worden gebruikt om het uiterlijk van een gezicht.

Deze make up spreekbeurt is geschreven door Jennifer uit groep 8.

Make up verslag

Je vind hier oa Nepbloed, Vloeibare Latex, 3D gel, SynWax. Gisteren ging ik naar Holi Festival in Amsterdam, het was een groot feestje! Wil je weten wat ik aan had en hoe het was? Een aantal maanden geleden heb ik een uitgebreid verslag geschreven over mijn ervaring met permanente make-up. Hebben jullie vanmiddag de video-impressie van de mooie winkel van Make-Up studio al gezien? Dan ben je misschien ook wel nieuwsgierig. Terwijl buiten in het centrum van Den Haag toeschouwers van Prinsjesdag binnenstromen, worden Kamerleden in kapsalon Aveda, ook hartje.

In de jaren 50 droegen vrouwen een make-up stijl die tegenwoordig retro of vintage make-up look wordt genoemd. Net als bij jaren 40 make-up zijn het.

Make up verslag

Vandaag is het dan ook tijd voor het verslag van mijn reis naar Sri Lanka deel 1. Ik heb het opgedeeld per week, dus dit verslag staat in het. Wanneer ik terugkijk op een week zonder make-up, dan denk ik als eerste aan: zelfvertrouwen. Vooral vrijdag was het heel erg. Datum bericht: 8 september 2016. Comic Con make-up looks en verslag. Afgelopen week ben ik op vakantie geweest met vrienden naar New York.

Elke week schrijf ik over mijn werkzaamheden. Deze week over bruidskapsels, bruidsmake-up en mijn Masterclass make-up. Na een fotomoment bij binnenkomst werden er door de magische CHANEL-kunstenaars kapsels gemaakt, make-up verzorgd en kwam je alle. LÓreal en Unesco hebben enkele jaren geleden de. Wij zullen je laten zien en je leren hoe je make-up op de goede wijze kunt aanbrengen, zodat je dit. Je krijgt na afloop een persoonlijk make-up verslag mee!