Mijn bonprix accountIn Mijn bonprix kun je alles vinden over je bestellingen, retouren, betalingen en meer. Lees hier alles over je persoonlijke account. Achteraf betalen met iDEAL kan ook. Ga hiervoor naar Mijn bonprix, log in en vul het te betalen bedrag rechtstreeks in. Betaal veilig, eenvoudig &. In je account onder Mijn bonprix vind je alle informatie over je bestellingen, facturen, retouren en terugbetalingen. Maak hiervoor een afspraak via “Mijn retouren” in Mijn bonprix of bel onze.

Ik kan niet inloggen op me bonprix. Donderdag besteld en wil kijken. Beste Bonprix, Graag deel ik met jullie mijn ervaringen als nieuwe klant. Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik zie in mijn bonprix een openstaand saldo van € 8,10 en ik kan niet achterhalen waar dit vandaan komt. De medewerkster die ik heb gesproken. Alle actuele december 2016 acties en coupons van Bonprix, en ontvang bovendien altijd extra korting op je mijnkorting account. Bij het bestellen heb ik een nieuw wachtwoord aangemaakt voor mijn account.

Het contactformulier invullen is minder werk dan een account.

Mijn bonprix account

Ik zeg vandaag per direct mijn account op en bestel niets meer bij Bonprix. Ik heb al vaker iets besteld bij Bonprix (voor mijn vrouw) en ben tot op heden. Belachelijk mesen oplichten kan ook niet anders het is Frans zeker Nigerianen. Pak korting en betaal geen verzendkosten met een Bonprix kortingscode. Via "Mijn Bonprix" beheer je eenvoudig je persoonlijk gegevens en check je het verloop. Als jij al een account hebt bij Bonprix is dit het moment om in te loggen. Klik op het icoon om de nieuwe versie te gebruiken.

Wij van bonprix willen dat iedereen de mode kan krijgen die bij hem of haar. Zou ik anderen ook adviseren om een account bij hun aan te maken, dan kun je het. Na mijn laatst bestelling kreeg ik meteen op mijn bonprix pagina al het. Ontvang exclusieve Bonprix korting met je Shopkorting account.