Mijn bonprix betalenIn Mijn bonprix kun je alles vinden over je bestellingen, retouren, betalingen en meer. Online betalen is zo dus volkomen veilig. Bij bonprix kun je makkelijk, vertrouwd en veilig met iDEAL betalen. Ga hiervoor naar Mijn bonprix, log in en vul het te betalen bedrag rechtstreeks in. Dat kan bij bonprix met de betaalwijze Betaling na ontvangst. Achteraf betalen kun je eenvoudig met iDEAL via Mijn bonprix.

Binnen 14 dagen na ontvangst betalen per overschrijving. Het kan voorkomen dat je niet altijd van alle betalingswijzen gebruik kunt maken. Maak hiervoor een afspraak via “Mijn retouren” in Mijn bonprix of bel onze klantenservice. Hoe weet ik of mijn retourzending is aangekomen? Indien u via “mijn bonprix” betaalt, wordt het betalingskenmerk automatisch ingevoegd. Aan betaling na ontvangst zijn € 0,90 administratiekosten verbonden. Wil je meer weten over bestellen, bezorgen, betalen en retourneren bij bonprix?

In je account onder Mijn bonprix vind je alle informatie over je bestellingen. Simpel en snel online betalen met PayPal bij bonprix, hoe dat werkt lees je. Je kunt kiezen om met je creditcard of met je bankpas te betalen. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo. De status van je saldo kun je te allen tijde in Mijn bonprix onder „Mijn account“ zien. Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren? Lees hier hoe je je bestelling van bonprix kunt volgen via Mijn bonprix en Track&Trace.

Hun antwoord was dat ze uit mijn antwoord af konden lezen dat het om een iDeal betaling ging (dat wisten ze toch al?) en dat ze de bestelling handmatig. Heb 2 jaar terug wat besteld,Selektvracht aan mijn deur gehad,zouden eind. Ik heb een bestelling gedaan bij Bonprix, ik was idd te laat met betalen, maar ik heb het. Ik zie in mijn bonprix een openstaand saldo van € 8,10 en ik kan niet. Dan ben je hier aan het juiste adres. Via dit artikel lees hoe je je bestelling kunt terugsturen. Hallo,Ik heb al enkele keren iets bij het internetbedrijf Bonprix besteld en de 1e x ging het goed, ik kreeg mijn spullen binnen de 7 genoemde leverdage. Beste Bonprix, Vorige week mijn eerste bestelling ooit bij jullie geplaatst.

Dit terwijl ik de schoenen (v.d. eerste bestelling) direct via Ideal heb betaald.