Mijn bonprix retournerenAlles over retourneren en ruilen bij bonprix vind je hier. Maak hiervoor een afspraak via “Mijn retouren” in Mijn bonprix of bel onze klantenservice op. In Mijn bonprix kun je alles vinden over je bestellingen, retouren, betalingen en meer.

Mijn bonprix retourneren

Lees hier alles over je persoonlijke account. Wil je meer weten over bestellen, bezorgen, betalen en retourneren bij bonprix? In je account onder Mijn bonprix vind je alle informatie over je bestellingen. Dan ben je hier aan het juiste adres.

Mijn bonprix retourneren

Via dit artikel lees hoe je je bestelling kunt terugsturen. Onder "Mijn bonprix" kun je het etiket afdrukken. Zonder dit etiket wordt je retourzending bij het afhaalpunt niet aanvaard. Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. De bereikbaarheid van bon prix vind ik ook goed. Ik doe mijn kleding altijd retour via het postkantoor, ook hier nog nooit iets van problemen.

Thuis laten ophalen door PostNL (zonder retouretiket van bonprix). De andere 2 pakketten zijn inmiddels retour bij de afzender en daar heb ik. Ik wil graag artikelen retourneren waar kan ik het retour nummer vinden want in mijn bonprix kan ik het nergens terug vinden?

Mijn bonprix retourneren

Hallo, hoelang duurt het voor een retour gezonden pakket verwerkt is. Maar komen de eerste verzendkosten van het pakketje voor mijn rekening, als ik alles heb terug gestuurd? Mijn Klacht: jeanslegging besteld bij bonprix, niet tevrede over maat 42 besteld die ik altijd heb, viel veel te groot. Onlangs iets besteld bij BonPrix, de bestelling was geheel niet naar wens dus is. Er stond niets over mijn retourzending dus in de veronderstelling dat het was.

Direct contact met de klantenservice van Bonprix? Het retouradres van Bonprix is: Bonprix, antwoordnummer 32000, 8000 ZB. Bon prix, geld retour krijgen schijnt een probleem te zijn! Ik wacht nu al meer dan een maand om mijn geld terug te krijgen. Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Bonprix geldig in. En je weet: via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je account, ook.