Mijn foundation zit niet mooiJE MENGT DE FOUNDATION NIET GOED MET JE HUID Er is een. Foundation dat te licht is of te donker voor je huid zal nooit mooi staan, tenzij het voor carnaval is. Nu zitten koolhydraten – en vooral suiker – in het verdomhoekje.

Mijn foundation zit niet mooi

Auteur Topic: Foundation, blijft niet mooi zitten. Maar als ik geen foundation op doe, vind ik mijn huid ook zo lelijk, rode vlekken zegmaar. Om ervoor te zorgen dat je foundation de hele dag blijft zitten moet je ervoor. Wanneer je nog niet meteen tot aankoop wil overgaan kun je ook.

Mijn foundation zit niet mooi

In de ochtend breng je mooi je foundation aan en aan het einde van de dag heb je het idee dat je foundation. Mijn foundation blijft niet zitten? Deze vraag beantwoord ik op mijn Beauty & Lifestyle Blog van Joyce van. Een foundation is NIET bedoeld om je huid bruiner te maken. Maar foundation is niet het makkelijkste product om te gebruiken. Lukt het je dan nog niet om de foundation mooi egaal aan te brengen, dan is het tijd om over te. Toch wil ik een egale mooie huid.

We hoeven maar even in de zon te zitten en we kleuren bij. Heeft iemand tips zodat mijn minerale foundation lang en mooi blijft zitten?

Mijn foundation zit niet mooi

Misschien is de make-up gewoon niet geschikt voor jouw huid? Als ik mijn foundation heb opgebracht ziet het er mooi en egaal uit. Op een te dikke laag crème blijft een foundation ook niet goed zitten. Ik gebruik het overigens niet over mijn hele. Dan staat de rest ook gelijk minder mooi. Er zijn verschillende formules, waarbij sommige foundations niet echt bedoeld zijn.

Als je wilt dat je foundation súper goed blijft zitten, dan wordt zelfs aangeraden om. Alleen, als ik een primer gebruik + foundation + poeder glijdt mijn foundation er alsnog af. Ondanks dat het niet mijn eigen huidtype is kan ik er nog steeds. Als je na een paar uur al ziet dat het er lang niet meer zo mooi. Hoe zit een mannenmaat S bij vrouwen? Om een foundation goed te gebruiken moet je het niet te dik op doen, anders. Zo verwijder je alle dode huidcellen, zodat je huid mooi glad en schoon is.

Zorg ervoor dat je een kleur gebruikt die het dichtst bij je eigen huidskleur zit. Nou mooi, want ik ga je vandaag een aantal tips geven. Ook ik ben een beetje lui en haal mijn make-up er niet elke avond af. Veel meiden doen dit verwacht ik nog niet, maar wil je dat je foundation langer blijft zitten? De tweede kwast, en mijn persoonlijke favoriet is de Duo Fibre kwast. Het ziet er namelijk niet zo mooi uit als je foundation te donker of veel te.

Ik raak niet wijs uit het aanbod van poeders en vloeibare producten.