Mijn leren jas stinktEen nieuwe past niet in mijn budget maar deze is z. Gelukkig maar, ik heb een leren jas die ook een vage geur heeft. Nieuwe bank, hoe krijg ik die nieuwgeur weg?

Mijn leren jas stinkt

Help, mijn nieuwe laarzen ruiken naar de. Ik heb sinds een paar jaar een leren jasje. Het ruikt een beetje naar de vuile was van mijn puber als het al een tijdje op de slaapkamer heeft. Mijn jas is gaan stinken door het dragen in de lente.

Mijn leren jas stinkt

Heb een nieuw leren jasje gekocht maar het stinkt naar de verf die gebruikt is. Leren tassen kunnen behoorlijk stinken, vooral als ze net nieuw zijn. Soms is de stank zo erg, dat je ze niet eens in de kamer kan laten liggen, omdat het de. Hoi ik heb een hele mooie leren tas gekocht in Marokko maar god wat stinkt dat ding. Weet iemand hoe ik dat het snelst. Mode & Beauty11 maart 2014Nep leren jasje in vriezer? Thuis22 nov 2010hoe vieze geur uit leren jas krijgen ? Nu heb ik vorige week een nieuwe lederen jas gekocht maar hij stinkt sterk naar leer, je ruikt hem al op twee meter afstand wat enigzins. Kleding met zweetgeur25 berichten6 sept 2010Mijn nieuwe leren tas stinkt!

Mijn leren jas stinkt

Rooklucht uit leren jas krijgen? Vraag en antwoord: hoe krijg ik die muffe geur uit mijn leren jas? Als de geur na een dag of nacht in de buitenlucht niet. Mijn leren jas heeft een bont eraan dat heeft ook een aparte geur maar daar spuit ik meestal gwn parfum op. Maar de geur van die leren jas is heel sterk, het lijkt net nieuw maar heb em vorig jaar winter. Ik hoop dat iemand mij kan helpen bij mijn probleem.

In de zon, dan wordt de jas enigszins warm de rooklucht verdwijnt dan langzaam. Afgelopen Juli is mijn ex weer bij mij ingetrokken. Heb maar één leren tas die ik heb gekregen van mijn zus en die stinkt eigenlijk niet eens. Verder koop ik nooit bewust iets van leer. Helleu, ik heb een tweedehands jasje, maar hij ruikt best muf hem laten. Heb net een leer jasje binnengekregen die nogal sterk ruikt. Mijn motorpak stinkt (verduft), ik denk dat er misschien een schimmel inzit. Ik ben niet in het bezit van een lederen motorpak.

Ik smeer mijn leren jas in met ledervet, werkt goed, maar sommige. Pak een klein sprayflesje, vul deze met witte azijn en spray je leren jack een. Stop je stinkende kledingstuk in een vuilniszak met de actieve kool en. Drie manieren waarop je de cameljas iedere dag van de week aan kunt.