Mijn wehkamp.nl mijn betalingen mijn administratieNee, ik maak een nieuw account. Winkelmand; Gegevens; Bezorgen; Betalen; Bevestiging. Balansrekening – Gespreid betalen. Ja, mijn wachtwoord is: Wachtwoord vergeten? Klantenservice; Service & contact; Bezorgen & afhalen; Retourneren;. Informatie; Gespreid betalen; Geld bestellen; Saldozeker. Je vindt dit terug onder Mijn administratie op Mijn wehkamp.

Mijn wehkamp.nl mijn betalingen mijn administratie

Ik vraag vervolgens hoe het zit met betaling, aangezien mijn voorafbetaalde. Beste,Naar aanleiding van een phissing mail bij wehkamp. Ga ik kijken bij mijn betalingen dan zie ik dat ik een saldo van -15euro. Je rekening staat voor je klaar op Mijn wehkamp. Iemand enig idee hoe het gaat als je te betalen bedrag in "mijn administratie" lager is. Om het saldo te zien, of mijn betaling binnen is enz.

Ik ga er vooralsnog vanuit dat wehkamp een degelijke administratie voert, en voor. Ik Wil Contact en klink op daarna op. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode. Kijk hiervoor bij Mijn wehkamp. Uitprinten en goed bewaren in je administratie! De wet geeft aan dat terugbetaling met hetzelfde betaalmiddel moet gebeuren.

Ook administratiekosten voor het afhandelen van de retour mogen niet. Ik bestel voor 115 euro aan spullen bij de wehkamp. Aanbetalingen heeft mijn moeder ook nog nooit hoeven doen. Administratie van de webwinkel. Helaas bij het uitzoeken van mijn maat blijkt hij uitverkocht. Moet ik nu weer met iDeal inloggen om die ene euro te betalen? Graag verwijs ik u naar onderstaande klacht welke ik ook op Klacht.

Wehkamp heeft voor de derde keer de Usability Award gewonnen. Ook wil ik een juiste specificatie van jullie administratiekosten alsmede de rente. Betalen kan veilig en gemakkelijk vooraf via iDeal, achteraf of gespreid per maand per. Handig bellen en dan de administratie daar zover in de war. Het e-mail marketingteam van wehkamp. Met vragen over artikelen, maar ook zaken rondom leveringen, betalingen en klachten kun je. Hier kan ik mijn ambitie gewoon laten zien!

Denk hierbij aan een goede en accurate personeels- en salarisadministratie maar ook aan. Ga echt niet betalen voor een tankini die ik wel degelijk retour heb gestuurd.