Paracetamol handbagage klmBekijk de bagageregels en –tarieven per KLM-vlucht. De algemene bagageregels van KLM in 1 handig overzicht. Spring naar Vloeistoffen in uw handbagage – Vloeistoffen mogen in de handbagage alleen in kleine hoeveelheden van maximaal 100 ml (3.4 oz) per stuk.

Paracetamol handbagage klm

Met medicijnen bedoel ik, ibuprofen, imodium en paracetamol. Toegevoegd na 7 minuten: Ik stel deze vraag omdat ik niet weet of ze in je koffer of handbagage. Ik vond de site van KLM nogal vaag en kon geen antwoord op mijn.

Ik had mijn pil gewoon in mijn handbagage gestoken, daar heb ik.

Paracetamol handbagage klm

Medicijnen in vliegtuig – Je mag medicijnen in handbagage. Kan ik paracetamol en strepsils meenemen in mijn handbagage? Verder heb ik wat dingen mee als Rennie, paracetamol, norit. Ik sleep van alles mee in het vliegtuig, ook in de handbagage, en nog nooit. Wat meenemen in handbagage lange vlucht25 aug 2013Vliegreis met 3 maanden oude baby9 sept 2012Wat gaat er in de handbagage?

Geen vakantiegevoel door al die strenge regels! Paracetamol kan je gewoon meenemen hoor, heb ik zo vaak gedaan en geen. Er zit wel een KLM balie in de hal waar je de koffers moet afgeven maar daar zit. Informatie en regels over het meenemen van handbagage in het vliegtuig.

Paracetamol handbagage klm

Handbagage in het vliegtuig, wat zijn de maximale afmetingen voor handbagage? Lees hier alles over het toegestane gewicht en maten van handbagage. Wilt u hier meer informatie over? Ik bedoel niet mee in je handbagage, maar gewoon in je koffer.

Ik heb altijd paracetamol bij mij en reis meerdere malen per week, nooit iets. Mag dat , en zo ja in het koffer of in de handbagage. KLM en douane NL kan ons hierop geen antwoord geven. Bij KLM geldt: handbagage 1 stuks plus een accessoire (samen 5 kg max.), bijv. Doe alles in je handbagage zodat je overal zo bij kan. In het vliegtuig kan het soms wat kouder zijn, hou daar rekening mee.

Want wat mag je als beautyliefhebber nu in je handbagage mee? Ik weet niet of je met KLM of Arke vliegt, maar bij KLM krijg je wel veel eten dus een. Andere zaken die handig zijn: een paracetamol, voor als je last van hoofdpijn krijgt. Martijn Krabbe en KLM kunnen erover meepraten). Uw apotheek vertelt graag wat er mee moet in de reisapotheek en hoe u medicijnen onderweg bewaart.