Powerslim ervaringen 2015Hieronder de verhalen van de gebruikers van powerslim bij Studio Lianne:. Ik ging vol aan de bak met het PowerSlim starterspakket. Ik kan je vertellen, ik ben nog nooit zo.

Powerslim ervaringen 2015

Bekijk de reacties of plaats zelf een vraag of ervaring. Ervaringen van echte PowerSlimmers. Laat je inspireren door ingestuurde verhalen van andere PowerSlimmers. Alien Kolk- van Dijk deelt haar ervaring over haar eigen PowerSlim center, BeSlim in Genemuiden.

Powerslim ervaringen 2015

Is het slim om met het Power Slim dieet aan de slag te gaan?

Ontdek hier de ervaringen en de voor- en nadelen van het Power Slim dieet. Afslank Receptenbijbel Review: Eten Zoals Het Bedoeld Is? In januari 2015 ben ik begonnen met Powerslim en ik ben nu, juli 2015, 20 kilo lichter! Mentaal gezien is er ook 20 kilo last van mijn schouders gevallen… wat. Ik heb gelezen over het PowerSlim dieet. Ik ben benieuwd naar jullie ervaring.

Wat was je gewicht voordat je met het PowerSlim afslankprogramma begon? Lees hier over hun ervaringen tijdens en over het afvallen. Om de woorden van PowerSlim te gebruiken, geniet van de dingen die je doet, niet alleen met eten maar ook met je gezin, familie en. Maurits van Duijn, november 2015: ervaring bij afvallen – opgeschreven door. En idd met powerslim heb je niet echt last van” hangend vel” omdat je geen. Een aantal jaren geleden heb ik al eens Powerslim gevolgd en kan uit ervaring zeggen dat het enorm zijn vruchten afwerpt.

Zoals beloofd hierbij een update van mijn Power Slim ervaringen. Beauty Studio Hanneke sinds 1996; 2015 All Rights Reserved Terms of Use and Privacy. Eerlijke reviews over PowerSlim – Power Slim is ontwikkeld door diëtisten en te volgen bij meer dan 240 centers in Nederland PowerSlim. Het was frustrerend om toch netjes aan het PowerSlim programma te houden en toch niet af. Schrijf ze hieronder en help zo anderen met jou ervaringen! Maak kennis met het succesvolle afslankprogramma van PowerSlim. April 2015 er MOET wat gebeuren maar wat? Eind mei kreeg ik een folder onder ogen om drie dagen het PowerSlim.

De begeleiding sprak mij erg aan bij het PowerSlim programma. Hermien viel 25 kg af met Power Slim en vertelt haar verhaal in Beau Monde In Shape.