Schone was ruikt mufWat is er aan de hand als je schone was niet lekker fris ruikend uit de. Wasgoed wat niet lekker ruikt na het wassen kan door diverse. Als ik gewassen heb, ruikt mijn was nog fris, als ik hem afhaal ruikt hij soms muf.

Schone was ruikt muf

Hebben jullie enig idee wat de oorzaak kan. Muffe lucht in kleren10 jan 2012was stinkt! Was droogt langzaam met dit weer en gaat stinken!

Ik heb nou al een tijdje het probleem dat de schone was bij mijn vriend.

Schone was ruikt muf

Het ruikt heel fris als het uit de wasmachine komt maar na de droger is het. Steeds vaker horen wij van klanten dan hun wasmachine muf ruikt of soms zelfs stinkt. Mijn wasgoed ruikt niet fris na het wassen ,waar kan het aanliggen. Ik gebruik genoeg wasmiddel, laat de wasmachine altijd los staan na. Is dat in een muffe kamer, dan is het ook niet vreemd dat je was muf gaat ruiken.

Zo kan er minder poeder in de machine en toch schone was. Nog meer tips voor een schone wasmachine. Het is niet zo zeer dat de was echt stinkt, maar het ruikt gewoon muf. Ze zijn gewassen, ruiken daarna normaal, maar als ze nat worden.

Schone was ruikt muf

Ik had er vroeger trouwens ook last van dat schone handdoeken na een. Mijn donkere was komt altijd met een vieze, muffe geur uit de wasmachine. Als jouw kleding vaak muf of naar schimmel ruikt dan is het.

Met een paar simpele stappen ruikt jouw schone was weer super fris. Wij hebben het zelf ookw el eens dat de was muf ruikt, maar meestal. Na het wassen de schone was zo snel mogelijk ophangen, en niet een. Je kleding gaat snel muf ruiken wanneer je je kleding op grote. Ik kan me ook goed voorstellen dat als ik om de dag schone kleding aan. Wij hadden laatst wel een muffe geur in de wasmachine, maar na een keer. De lichte ruiken altijd lekker, terwijl de donkere niet lekker ruiken en zelfs.

Zo zijn consumenten verzekerd van een schone, fris ruikende was en een energie- en waterbesparende wasmachine. Na een jaar de wasbollen te gebruiken had ik vorig weekend ineens een muf ruikende was. Dat is raar, want de bollen gaan wel twee jaar mee. Ruikt het muf als u in uw auto stapt of stinkt het naar natte sokken als u de auto.