Schone was uit wasmachine stinktNou, de titel zegt al genoeg: mijn (schone) was stinkt soms! Als ik het uit de wasmachine haal dan ruikt het zo muffig, alsof het al dagen nat. Nieuwe wasmachine , was ruikt niet lekker6 mei 2015frisse schone was na een tijdje stinkend uit de kast20 okt 2014help! Schone droge was ruikt muf, hoe kan dat? En voila: weg was de vieze geur uit mijn wasmachine! Heb de wasmachine met soda op 90 graden laten draaien. Ik haal het er altijd gelijk uit als de was klaar is, aan de lijn ruikt alles fris.

Schone was uit wasmachine stinkt

Na wassen nog steeds stinkende kleding.

Stinkende donkere was na wassen – Radar – het consumentenprogramma. Mijn donkere was komt altijd met een vieze, muffe geur uit de wasmachine. Het ruikt echt heel anders dan zweet. Wasgoed stinkt na wassen19 berichten23 juni 2010Meer resultaten van radar. Dit zorgt voor schone kleding, maar niet voor een schone wasmachine. Een vervelende situatie: je haalt je was uit de wasmachine en het stinkt (nog steeds). Dit betekent niet automatisch dat je wasmachine kapot is. De was komt schoon uit de wasmachine, maar ik heb de indruk dat de was niet meer fris ruikt als-ie.

Schone was uit wasmachine stinkt

Ik gebruik genoeg wasmiddel, laat de wasmachine altijd los staan. Hoe kan ik reeds ingedroogde urinevlek uit lederen bankstel krijgen. Gelukkig is het me uiteindelijk gelukt om weer schone, fris ruikende was uit de wasmachine te krijgen! Ik weet dat het heel naar is om een vies ruikende. Hij is 7 jaar oud en het is een wirhlpool, was een hele dure wasmachine! Deze resten gaan stinken en zorgen ervoor dat je wasgoed onfris uit de machine. Uit milieu en praktische overwegingen propte ik de trommel zo voo.

De oplossing was volgens mij de stinkende dingen een nacht in. Ik had er vroeger trouwens ook last van dat schone handdoeken na een keer gebruiken al gingen stinken. Spring naar Verhelpen van een stinkende wasmachine – Een stinkende wasmachine wordt vaak. Heb je ook wel eens last stinkende wasmachine? Zoek dan niet verder, maar lees verder voor de oplossing! Hieronder lees je hoe je je wasmachine en kleding schimmelgeur vrij maakt. Met een paar simpele stappen ruikt jouw schone was weer super fris.

Niets ruikt zo lekker als schone was – waardoor het een hele teleurstelling is als was niet zo. Oftwel, we weten hoe we een schone frisse was zouden moeten krijgen.