Spijkerbroek expres laten krimpenAls je nieuwe spijkerbroek een maat te groot is, of als je oude spijkerbroek na veel dragen wijder is geworden, dan kun je het materiaal laten krimpen met. Heeft ieman enig idee hoe ik mijn spijkerbroek iets kan laten krimpen? Geef je spijkerbroek de ideale pasvorm door hem te laten krimpen, maar wees wel voorzichtig.

Spijkerbroek expres laten krimpen

Ik heb een nieuwe spijkerbroek. Nu ik hem echter draag, merk ik dat hij eigenlijk toch iets te groot is. DO IT YOURSELF: Zakt je jeans steeds af? Gebruik de heetste stand van je wasmachine om je jeans te laten krimpen.

Spijkerbroek expres laten krimpen

Doe dit alleen met (bijna) 100% katoen spijkerbroeken, anders kan. Nu niet meer, omdat ik ben afgevallen, en de broek. Jeans #106 – Omnomomo12 juli 2014kleding laten krimpen11 april 2007Spijkerbroek laten krimpen13 okt 2006Broek laten krimpen18 feb 2003Meer resultaten van forum. Om een spijkerbroek te laten krimpen gebruikt u de wasmachine. Hierop staat bijvoorbeeld op hoeveel graden de broek gewassen moet worden. De broek bestaat uit 98% katoen en 2% stretch. Nu is mijn vraag : HOE KAN IK HET LATEN KRIMPEN TOT MIJN MAAT ? Mij is juist afgeraden op spijkerbroeken in de droger te doen.

Te groot: ook spijkerbroeken kun je laten krimpen.

Spijkerbroek expres laten krimpen

Dat gaat wel ietsjes anders in zijn werk dan met een shirt of een trui. PS Zo verslijt je spijkerbroek minder snel. Nu dan maar expres een wasje " verkeerd draaien " ? Volgens hem zat ik aan de broek te scheuren en het expres kapot te maken omdat er een verf vlekje in zat. Maar goed ik kon de broek laten maken. Verder is door het sterke krimpen de stof steviger geworden, de vezels. Knip shirts los en verwissel de panden met elkaar, knip expres de zomen weg van.

Voor iedereen die zegt dat ze te vroeg gestopt zijn: dat hebben ze expres gedaan. T-shirt verminderen en sneller laten krimpen. Oke zeeman is wel het uiterste, maar de spijkerbroek van 60 euro is net zo. Bjorn borg boxer van 30 euro durf ik niet eens een scheet in te laten. Bestellen in de winkel en thuis laten bezorgen hoe makkelijk kan het zijn! Voor mijn oudste dochter is het lastig om een spijkerbroek te vinden (erg slank) die dan ook nog.

Wij waren expres al vroeg in de winkel, omdat het dan nog lekker rustig is. De stof voelt lekker zacht aan en ze krimpen niet na het wassen. Ja speedo jongen 16, in die landen durven ze zich gelukkig nog te laten zien.