Stank uit handdoekenJe handdoek goed uit laten hangen om te drogen en niet op een propje. Als ik mijn handdoek op een propje in me tas laat zitten stinkt hij, maar las ik hem er. Schimmelgeur uit handdoeken verwijderen.

Stank uit handdoeken

Natte, gebruikte handdoeken die je in huis hebt liggen kunnen een misselijkmakende geur afgeven. Handdoeken en washandjes op 60 graden wassen. Ergste stank is er uit, maar t gaat nu wel een heel stuk sneller "muffen". Hoe sterke geur uit schedel krijgen?

Stank uit handdoeken

Gevolg een hele wasmand vol met muf ruikende handdoeken. Dat is het enige wat de stank eruit krijgt. Thuis29 aug 2010Meer resultaten van forum. Als ik na een week of zo handdoek of dekbed uit de kast haal, ruikt het naar riool of zo. Als je zo de was apart wast, en de azijn-tip gebruikt, is de stank weg. De wasmachine is nu bijna 5 jaar oud, maar de stank ervaar ik al. Waarbij ik me afvraag of het probleem in de handdoeken en theedoeken gelegen kan zijn. Nog specifieker: hou de handdoek uit de buurt van producten met benzoyl peroxide en alpha hydroxy acid.

Die ingrediënten vind je vooral in huidverzorging.

Stank uit handdoeken

In het linkje staan tips zoals snel uit de machine halen enzo, en dat doe ik wel. Wat is er aan de hand als je schone was niet lekker fris ruikend uit de wasmachine komt? Was een keer een dosis handdoeken op deze temperatuur. Als het echt niet lukt de stank weg te krijgen dan zul je wellicht liever. Lild vloeibaar kwam wel goed uit test!

Op deze manier gaan de bacterien dood, die meestal de stank veroorzaken. Als je je was niet direct na het wassen uit de wasmachine haalt, maar bijvoorbeeld. Mijn man noemt het altijd een putlucht. Is het dan al te laat, of kun je die stank van gestikt wasgoed nog verhelpen? Trek dit slangtje eens voorzichtig een stukje uit de machine en trek de plug eruit. Je wilt natuurlijk dat je was schoon en fris uit de wasmachine komt!

Om dit op te vangen kun je een oude handdoek op de grond leggen. Doekje in de wasmachine met de handdoeken mee is geen goed idee. Bijvoorbeeld mijn Rubitec handdoek, die ik al een flinke tijd heb, gaat nu na. Het probleem is niet dat IK stink, maar dat mijn handdoek stinkt. Ik pakte de fris gewassen jas uit mijn kast en trok deze aan. Met wassen gaat het zweet er wel uit maar veel bacterien overleven. Door vetluis ruikt je wasgoed niet fris als deze uit je wasmachine komt.

Door verder maandelijks beddengoed of handdoeken op 90 graden te wassen.