Trouwgedicht papa en mamaOp 1001 gedichten staan de leukste gedichten en gedichtjes, meld je aan en voeg ook jouw gedichten toe. Aankondigingsteksten, gedichtjes, teksten, versjes en korte zinnen voor op een trouwkaart van kinderen waarvan papa en mama gaan trouwen. In dat geval is onderstaand gedicht misschien een idee voor jullie trouwkaart!

Trouwgedicht papa en mama

Papa en mama gaan maandag 3 mei a. Lieve papa je bent nu al zolang weg. Maar soms voel ik je zo dichtbij. Trots kondig ik aan, dat papa en mama naar het gemeentehuis gaan.

Trouwgedicht papa en mama

Heb je zelf nog leuke gedichten verzameld, of heb je zelf een mooi gedicht geschreven, dan mag je het ons. Vergeet nooit : dat Ik een kind van jullie beide ben.

Ik heb nu helaas een verzorgende ouder waar ik hoofdzakelijk. Overzicht met bedankt gedichten en bedankt gedichtjes als gebaar naar de ander voor de goede zorgen. Bedank iemand met een bedankt gedicht voor zijn of. Plint kussensloop van 100% katoen, met gedicht Antwoord van papa en mama, formaat 60 x 70 cm. Wij hebben 9 papa en mama gedichten in de categorie alles voor u gevonden. Mijn papa is mijn beste vriend, die een klein cadeau verdient. Want ik ben ineens een grote zus, Mama is nog mama.

Trouwgedicht papa en mama

Ik vond het fijn om bij mama te zijn maar nu ik ook mijn papa ken, ben ik blij dat ik geboren ben!

We zouden zo graag weer samen met jullie wezen, jullie in onzen armen wiegen. Kussenslopen – Poëzie om te kussen – Antwoord van papa en mama. Gedichten Mama Gedichten Mama Gedichten Moeder gedichten. Je kan zelf ook natuurlijk een gedicht toevoegen. Pappa en mamma hebben veel verdriet. Kan iemand me helpen aan een mooi gedicht waarin ik mijn ouders kan bedanken voor alles. Wil je een persoonlijk gedicht, of een gedicht namens haar, of een gedich wat met jullie. Heb je het gedicht of de tekst voor op het kaartje van jullie 2e of 3e kindje gevonden maar heb je nog geen.

Mama en papa zijn zo blij, want ik lijk het meeste op. Speciaal voor Moederdag en Vaderdag een rubriekje met versjes, liedjes en verhaaltjes. Als een wonder van leven werd jij ons gegeven. Zo lief, zo klein, zo uniek, ons ventje.