Valt asos groot of kleinIk wil een bestelling op asos doen, alleen ik weet niet welke maat ik moet. Bikini voor grotere cup13 berichten19 maart 2014Het grote Asos topic25 berichten13 juli 2011Asos bikini12 berichten23 feb 2011Het grote River Island topic25 berichten14 aug 2009Meer resultaten van forum. Volgens mij is uk6 een xs, maar ik weet niet of de kleding klein of groot valt?

Valt asos groot of klein

Wegens verhuizing ruim ik flink op! Echter durf ik nooit echt iets te bestellen. Dus mijn vraag is, wie heeft ervaring met de kleren? Leuke kleding voor dunne mensen, tips?

Valt asos groot of klein

Anyway, wie is er bekend met de maten van Asos?

Mijn ervaring is dat een asos 10 een kleine 38 is. M en dan kan ik het altijd nog terug sturen als het te groot te klein is. Moet ik dan gewoon site 12 nemen of vallen hun spullen groot? Hoop dat iemand ervaring met deze site heeft. Maar dit wordt goed opgelost door Asos: na een paar keer heen en weer mailen ontvang je netjes je. De kleding van Mango valt klein en ik moet vrijwel altijd een maat groter pakken.

Ik ben ook grote fan van Sans-online. In nederland heb ik altijd een cub B en als het heel klein valt een C.

Valt asos groot of klein

Ik heb een keer een positiejurkje van Asos besteld en die viel klein uit. Schaf jij wat aan via zo’n link dan verdien ik hiermee een kleine commissie. Hierboven zie je wat jurken uit de Maternity lijn van Asos. Hij gaat tot maat 52, maar hij valt wat groot dus ik zou zeggen: als je maat 54 hebt is het het passen. Het merk valt wat klein, dus ik neem altijd een maatje groter.

ASOS Curve collectie, de grote maten collectie. Dit is het kleine risico wat je neemt als je online shopt, als je weet dat je heel. Bij Asos liggen de prijzen over het algemeen wat hoger, maar voor. Boozyshop heeft een groot assortiment als het gaat om make-up en verzorging. Wel gedaan uiteraard, maar bij mij valt de kleding altijd tegen in het echt. Next, Asos en vergelijkbare grote organisaties, een bepaalde maat.

Veel valt er als webwinkel natuurlijk niet tegenin te brengen. Maar eigenlijk weten we allemaal dat die kans klein is. Zo toont Asos, die veel verschillende merken verkoopt, de zelf onderzochte omvang in centimeters bij producten. Lange vrouwen proberen juist een broek te vinden die op hun voeten valt. Ben zelf ook niet bepaald klein en herken me in een hoop dingen die je. Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Ik ken het probleem met die fluffy vesten, maken me zo groot!

Het ene model valt groot, de andere valt klein en de andere valt weer. Bovenstaande runners komen van de webshops: Sarenza. Koop of Verkoop asos op Marktplaats. Met iDEAL promoties yeezy boost 350 asos nederland artikelen groot was dit.