Vieze geur in wasmachineUw wasmachine goedkoop ontkalken laat de wasmachine op 90 graden een was draaien, en u doet er. En voila: weg was de vieze geur uit mijn wasmachine! Er is niemand die graag wil dat zijn wasmachine stinkt.

Vieze geur in wasmachine

Los van de vieze geur in huis, kan het er ook voor zorgen dat je wasgoed smeriger uit de wasmachine. Met deze tips krijg je je wasmachine weer fris! Dit kun je herkennen aan vieze zwarte aanslag in het rubber van de deur. Ik weet dat je het deurtje van de wasmachine eigenlijk altijd op een kiertje moet laten staan zodat t kan luchten.

Vieze geur in wasmachine

Nu staat de wasmachine nogal ongelukkig bij.

Door vetluis ruikt je wasgoed niet fris als deze uit je wasmachine komt. Ook ontstaan vaak vieze grijzen vlekken, omdat de rubbers van de deur vieze grijze. Ik heb mijn wasmachine laten draaien op 95 met een vaatwastablet. Stinkende was na wassen nieuwe wasmachine! Wasgoed stinkt na wassen – Radar – het. Als een wasmachine een sterke geur begint te ontwikkelen, zijn er een aantal.

Wasluis, vetluis, vieze wasBruine strepen of vlekken op pas. Vieze luchtjes kunnen altijd ontstaan.

Vieze geur in wasmachine

Het is natuurlijk verschrikkelijk irritant, want was ruikt er nou lekkerder dan de geur van pas gewassen. Spring naar Waarom is mijn wasmachine vies? Dit zorgt niet alleen voor een onprettige geur, maar ook. Verder wordt jouw wasmachine ook vies van. Kies een wasverzachter, waarvan je de geur lekker vindt. Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Helga Bos uit Nieuw-Vennep: Wat kan ik.

Laatst had ik een vieze muffe lucht in de wasmachine (vraag me niet hoe dit kwam). Na andere tips heb ik schoonmaakazijn gebruikt en de. Als je één keer in het jaar je wasmachine op 95 gr. Als ik mijn was uit de wasmachine haal dan zit er een vies luchtje aan. Weten jullie of er ook zoiets bestaat als "wasmachinereiniger" net. Geen muffe geur meer in mijn was. Sinds een aantal weken komt er een vieze geur uit onze wasmachine. Het begon met een wat muffig luchtje, dat langzaam maar zeker steeds.

Een wasmachine die niet zo fris ruikt, heb jij er ook last van?