Vliegen na operatieBij naar het westen vliegen moet je de slaap uitstellen en naar het oosten toe moet je slapen als je. Er mag niet gevlogen worden vlak na een operatie. Vliegen na een ziekte of operatie.

Vliegen na operatie

Als u tussen de 11 en 21 dagen na een beroerte reist, dan heeft u een medische. Blindedarmoperatie of abdominale kijkoperatie, 4 dagen. Botbreuk(en), Passagiers zullen Ryanair. Ons advies is om 3 weken na de operatie weer te gaan vliegen, dit om de kans op.

Vliegen na operatie

Wij raden u aan om uw kous(en) tijdens het vliegen aan te trekken. Bepaalde operaties zijn cruciaal, zoals een maag- of darmoperatie of een. Deze vraag is beantwoord door de afdeling Oogartsen cataract van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Ja, u mag een dag na de operatie gewoon een vliegreis. Ruim een week geleden ben ik geopereerd aan mijn rechterbovenbeen. We hadden voor volgend week-end een stedentrip naar Barcelona.

Wanneer kan ik na mijn operatie weer werken? Hoe snel mag ik weer vliegen na mijn operatie? Hoeveel mag ik bewegen na mijn galblaasoperatie?

Vliegen na operatie

Ja, alleen niet de eerste week na een operatie. U mag direct weer als passagier vliegen in een vliegtuig. Er is geen enkele reden dat u niet meteen zou mogen vliegen na uw behandeling bij Visus oogkliniek. Het is belangrijk te vermelden dat vliegen tot 2 weken na de operatie niet. In deze folder vindt u informatie over leefregels na de operatie.

Vermijd drukverhogende momenten in de eerste vier weken, zoals vliegen. Ik heb zelf ook een blindedarm operatie gehad. Je word tegenwoordig zo snel mogelijk naar huis gestuurd om kosten te besparen. Ik lag er geloof ik in totaal 3. Het stuk bot wordt direct na de operatie teruggeplaatst en vastgezet. Na een week of vier kunt u weer vliegen. Ik vroeg mij af of er nog personen een vliegreis hebben gedaan na hun operatie, en wat de eventuele klachten waren tijdens het opstijgen. Hierdoor kun je na de operatie niet meteen door je neus ademen. De eerste zes weken mag je niet vliegen.

Na de operatie krijg je tampons in je neus. Uitgebreid zonnen is in het eerste jaar na de operatie af te raden. Hoesten door roken is daarbij, m. De drukverschillen tijdens het vliegen kunnen het trommelvlies namelijk te veel onder. Nu vraag ik me af of vliegen dan wel verstandig is. Ik ben 3 jaar geleden 6 weken na een operatie op vakantie gegaan en het was geen.