Vriendin lelijk zonder make upVrouwen zien er godsgruwelijk lelijk uit zonder make-up. Zo is mijn vriendin ook, mijn exen niet. Geschrokken van vriendin ware gezicht.

Vriendin lelijk zonder make up

Misschien heeft ze een clown als vriendin? Relaties25 juni 2009Meer resultaten van forum. Met make up op vind ik mezelf ook niet zo lelijk. Ik heb mijn beste vriendin nog nooit zonder make-up gezien. Wat doet een week geen make-up dragen voor je zelfbeeld?

Avonds ga ik uit met wat vrienden en vriendinnetjes, maar daar maak ik me op één of. Als je me zonder mooier vindt, vind je me dus altijd lelijk, gezien het feit dat je mij nooit zonder make-up ziet. Maar zonder make-up enzo, vind ik mezelf heel erg lelijk. Een keer kwam een vriendin bij me thuis toen ik zonder make-up liep, en die. Je huid word er heel lelijk van. Mannen zeggen vaak dat ze vrouwen zonder make-up mooier. Ik vind ze gewoon normaal, niet mooi en ook zeker niet lelijk! Mijn ex-vriendin had rood haar, en het maakte me echt niet uit als.

Vriendin lelijk zonder make up

Ik denk ook niet dat je je er voor hoeft te schamen, je bent echt niet lelijk zonder make-up. Dat is meteen mijn eerste ervaring zonder make-up: ik merk dat. Mijn vriendin gebruikt elke dag manuka honing en haar eczeem is weg. Er is wel een ding wat ik lelijk vind, en dat is dat ik nu geen make-up aan je kan. Totdat Joann met een goede vriendin afsprak en echt alles eruit gooide wat haar dwars. Maar ik vind mezelf zonder make-up écht heel lelijk.

We moeten er toch niet aan denken een vriendin, een lekkere vent, een collega of de. Tenslotte is make-up ontzettend slecht voor je huid. Wij vrouwen zijn verzot op alles wat make-up te maken heeft en behalve. Zweedse meisjes zijn zonder make-up zeker niet lelijk. Of zijn die meisjes nóg lelijker zonder deze make-up, en is dit het beste. Sinds het gesprek met die vriendin ben ik dus totaal paranoïde.

Blogger met wijnvlek durft eindelijk zonder make-up. Ze voelde zich lelijk en dacht dat ze het moest verbergen. Behalve mijn familie en beste vriendin Tessa, had niemand die de afgelopen tien jaar gezien. De eerste make-up loze dag is aangebroken, zo spannend. Dan is het een concealer die een vriendin mij heeft aangeraden en de week erna. Ik ben absoluut niet de knapste van de wereld, maar ik vind mezelf ook zeker niet lelijk.