Waarom stinkt zwarte wasNadat de was gedroogd is stinken sommige kleding stukken nog wel. Blijft wel de vraag waarom het dan wel bij donkere was stinkt en niet bij. Stinkende was na wassen nieuwe wasmachine!

Waarom stinkt zwarte was

Mijn pas gewassen zwarte was ruikt niet fris. Wat ik ook doe, extra wasmiddel of extra wasverzachter er blijft een vreemd luchtje aan zitten. Ik had ook last van stinkende was, ook als je het metteen uit de machine. Je zwarte was wassen met shampoo houdt inderdaad je zwarte was.

Waarom stinkt zwarte was

We hebben al van alles geprobeerd: was eerst in azijn doen en dan wassen, wasmachine leeg en met vaatwasblokjes op 90 graden laten draaien, wasnoten.

Deze resten gaan stinken en zorgen ervoor dat je wasgoed onfris uit de. Vieze luchtjes, zwarte rubbers, het komt allemaal van te veel vloeibare zeep en te. Ik was zwarte sokken en zwarte werk-tshirts van mijn man gewoon volgens het wasetiket. Op 60 graden, lang programma en genoeg. Schone droge was ruikt muf, hoe kan dat? Iemand enig idee waar dit aan ligt? VIVA forum12 sept 2009Nieuwe spijkerbroek en hij stinkt!

Was stinkt na het wassen – Tips & Tricks tegen stinkende waswas-tips.

Waarom stinkt zwarte was

Erg vervelend, want je was hoort natuurlijk fris uit de wasmachine te komen. Witte was ruikt heerlijk, rode was ruikt ook normaal, maar de donkere meurt ontzettend. Waardoor stinkt mijn schone wasgoed? De witte en bonte was ruikt lekker fris, maar de zwarte was ruikt naar vuile sokken en nat hondenhaar. Ik dacht, andere nieuwe, wasmachine, waarom niet? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je wasmachine stinkt. Dit kun je herkennen aan vieze zwarte aanslag in het rubber van de deur.

Ik pakte de fris gewassen jas uit mijn kast en trok deze aan. Wat op 90° wordt gewassen stinkt niet, op 30° (fijne was) ruikt ook niet. Steeds vaker horen wij van klanten dan hun wasmachine muf ruikt of soms zelfs stinkt. Maar toch en het is alleen bij de zwarte was, blijft het stinken en heb ik het idee dat het niet echt schoon wordt maar het is vooral dat het. Als ik donkere was (bijv donkere shirts, zwarte leggings en altijd spijkerbroeken) in de wasmachine stop en dan hang ik het te drogen, dan. Ik heb vorige week een aantal skinny broeken bij de primark gekocht waaronder een zwarte skinny.

En die broek stinkt heel muffig.