Welke kleding past bij mijn figuurMet welke kledingstukken oog je nou langer of slanker? Dankzij de figuurtypen weet je precies wat je aan moet trekken om jouw figuur het beste uit te laten. Lichaamsvormen: tips, inspiratie en kleding voor ieder figuur type.

Welke kleding past bij mijn figuur

Zo kun je er achter komen wat voor lichaamsvorm jij hebt en welke kleding daar het beste bij past. Ik vind dat de hoge taille trend goed bij mijn vorm past. Weet jij nog niet welk figuurtype bij je lichaam past? Een taille creëer je door getailleerde kleding te dragen.

Welke kleding past bij mijn figuur

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Lees hieronder heel veel kledingtips voor perfecte looks passend bij jouw figuur. Allereerst is het natuurlijk zaak om uit te vinden welke lichaamsvorm op jou van. Alles over type lichaamsvorm en bijpassende kleding! Als je de juiste kleding draagt die bij jouw figuur past, laat je het beste kanten van. Een TIP om te bepalen welk figuurtype je hebt, is om een strakke broek (legging). Ik heb brede schouders en brede heupen, mijn schouders zijn wat breder.

Welk model jas past nu bij jouw figuur? Waar let je op bij het kopen van een jas zodat jouw sterke punten in jouw figuur juist geaccentueerd.

Welke kleding past bij mijn figuur

Rok: Als appelfiguur is het belangrijk je heupen te accentueren en breder te doen lijken om zo je silhouet in evenwicht te brengen. Dit doe je met wijd uitlopende. Appel: Appels hebben een ronde vorm; een buikje en gemiddelde borsten. Ja volgens mij ben ik niet de enige die geen idee heeft welk type ze heeft?

En misschien kom ik wel mijn clown op een éénwieler tegen! Hier test je welke outfit het beste bij jou past! Ondergoed die ik van mijn moeder krijg. En ik zeg het maar gewoon: niet elke jurk zal je daarom even goed staan. De zoektocht naar een goed passend jurkje is niet altijd. Rokken: kies de rok die bij je figuur past!

Door het grote aanbod is het vaak lastig uit te vinden welke rok nou het beste geschikt is. Met bovenkleding die over de rok heen valt verlengen we de taille. Nix aan , gij mij maar korte minijurkjes. Vorige pagina Peervorm Bij een driehoekig figuur of ook wel peer-figuur zijn uw heupen breder dan de schouders.