Welke kleur schoenen onder donkerblauwe jurkNet als eigenlijk alle jurken zijn blauwe jurken in vele verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Hoewel de kleur natuurlijk meespeelt in het. Kleuren Veel vrouwen kiezen vaak voor zwart, maar een cocktailjurk mag. Dus zitten er al pailletjes op je jurkje, zoek dan juist een tas of schoenen uit. Miriam, bedankt voor het zoeken van de perfect matchende kleur pump, maar ik vind hem net iets te duur. Kunnen slippers onder een lange broek?

Rood of wit zijn de klassieke kleuren om marineblauw mee te combineren.

Welke kleur schoenen onder donkerblauwe jurk

Ik heb een marineblauwe jurk gekocht naar weet even niet hoe te combineren. Ik zou er ook nooit zulke schoenen onder dragen! Wie o wie geeft mij advies over welke kleur schoenen (waarschijnlijk pumps) en kleur panty. Het jurkje heb ik al in huis, maar ik twijfel nog over de rest. Hoii, ik heb daarnet deze jurk gekocht voor een feest ik dacht aan Rood. Dankje, ik twijfel echt over de kleur en of ik van die lak zou nemen of.

Sendra 8976 Deze uitgesproken stoere, Goodyear Welted, Sendra laars toont goed onder rok of jurk, zeker nu, met kort leer jack. Bij het donker blauwe jurkje zou ik wel de rode schoenen dragen! Idd lekker opvallende schoenen er onder, super leuk! Welke schoenen passen goed onder je jurkje? Dit blog geeft handige tips over schoenen onder jurkjes! JURKJES BLAUWE JURKJES GROENE JURKJES KHAKI JURKJES BRUINE. Bij een donkerblauw jurkje trek ik geen zwarte panty aan hoor, dat vloekt. Knipoog Maaar, ik zou niet weten welke kleur schoenen er onder moeten.

Maar wat doe ik onder dit jurkje? Het hangt af van de kleur van de jurk, de kleur van de schoenen en accessoires. Schoenen in dezelfde kleur van je jurk zou kunnen. Regel 3: De kleur van je schoenen mag nooit lichter zijn dan je panty. Je kunt ook proberen je schoenen in dezelfde kleur te nemen als je handtas. De jurk is dus van Topshop, de schoenen van Isabel Marant, leren.

De blauwe kleir vind ik je erg goed staan en het jurkje is gewoon. Vind alleen de schoenen niet echt mooi erbij, net een andere kleur blauw en door de lengte van de jurk + de schoenen. Mag ik vragen welke maat jij dit jurkje hebt?