Welke kwasten gebruik je waarvoorIk kreeg laatst in de comments de vraag of ik iets kan schrijven over welke kwast waarvoor bedoeld is. Er zijn ook zóveel verschillende kwasten, dat ik me goed. Vandaag, in deel twee, ga ik verder met de kwasten voor.

Welke kwasten gebruik je waarvoor

Ik behandel allerlei kwasten en ik vertel je waar je die. Het enige wat ik ga doen, is vertellen welke make-up kwasten ik graag gebruik en waarvoor ik ze gebruik. Dit lees je in deze Make-up Brush. Let bij het gebruik van het penseel op de haren aan het uiteinde, deze bepalen.

Welke kwasten gebruik je waarvoor

THE BRUSH GUIDE: WAAR JE WELKE KWAST VOOR GEBRUIKT. Duo fibre brush – Een duo fibre brush gebruik je meestal voor foundation. Een kabuki kwast is een kleine dikke make-up kwast met veel op elkaar staande zachte. Als ik iets geleerd heb in de tijd dat ik mij bezighoud met beauty, is dat de hulpmiddelen zoals kwasten een groot verschil maken! Hier een kort overzicht van de verschillende kwasten en penselen die je kunt gebruiken om je make-up perfect aan te brengen. Vijf kwasten in het bijzonder zijn absolute musthaves en Girlscene laat weten. Maar waarvoor gebruik je een waaierkwast nu eigenlijk? Die gebruik ik minstens elke dag!

Welke make-up kwasten heb je echt nodig?

Welke kwasten gebruik je waarvoor

Voor concealer (maar ook voor camouflage) gebruik ik de MAC 195. De naam zegt het al: een blushkwast gebruik je om blush mee aan te brengen. Een eyelinerkwastje kan puntig, plat en schuin afgesneden zijn, welke je. Zoveel verschillende soorten: foundationkwasten, poederkwasten, concealer kwasten en blush kwasten. In deze kluswijzer wordt uitleg gegeven welke type kwasten en rollers er zijn. Tijdens het gebruik van de verfkwast worden de haren van de kwast korter.

Gebruik je goede kwasten, dan krijg je een goede look. Deze rollers zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn te herkennen aan de langere haren.