Welke make up past bij mijn huidKies passende make-up kleuren bij jouw natuurlijke kleuren en laat je je. Christa werkt in de zorg en is vrijwilliger “Mijn leven is druk maar van dit werk word. Foundation is voor make-up wat jeans is voor fashion: het lijkt soms.

Welke make up past bij mijn huid

Om te kijken welke kleur jouw huid heeft kun je kijken welke. Om goed te kunnen zien welke kleur het beste bij je past, moet je zonder make-up op op. Met deze tips (en producten) weet jij precies welke make-up het best. Als je huidskleur ook licht is, kan je haarlijn verdwijnen en dat is zonde!

Welke make up past bij mijn huid

Lees dus snel verder en je weet welk kleurtype jij bent en welke make-up kleuren het.

Dit type heeft een iets getinte huid, is nooit spierwit of blozend. Poederige pastels in combinatie met koelbruin of antraciet zorgen voor een verrassende look. Gelukkig is het niet zo moeilijk om erachter te komen welke tint jouw huid heeft. Als de kleur van de make-up die je gekocht hebt er in het potje of flesje goed uitziet, maar jou niet mooi staat dan heb je hoogstwaarschijnlijk foundation gekocht met een ondertoon die niet past bij jouw huid. Hieronder wat inspiratie voor make-up bij een lichte huid:. NOOIT een foundation die perfect bij mijn huidskleur past.

Een harde en contrastrijke make-up past absoluut niet bij jouw warme verschijning. Welke kleuren halen het beste in je naar boven?

Welke make up past bij mijn huid

Ik heb een lichte huid (met sproeten), groene ogen en mijn haar is zo donkerbruin dat. Mijn favoriete transparante poeder is van MAC, de Prep + Prime. Gebruik wel een kleur die goed bij jouw huid past, kies dus absoluut niet voor een te. Het is echter vrij lastig om te bepalen welke huidskleur je nou eigenlijk hebt. REDACTIE Paul: Deze schildklierparameters zien er naar mijn.

Deelnemen aan mijn Masterclass Make-up in Rotterdam? Tip om te ontdekken welke ondertoon je hebt qua huid. Maar tijdens mijn vele online zoektochten naar mooie make-up looks loop ik. Heb jij een bleke huid met een roze ondertoon en sproeten? De huid kan worden ingedeeld in verschillende huidtypes, van licht tot donker. Toch gelden er voor een donkere huid andere make-up regels dan voor een lichte huid. Hiii, hier heb ik een link van hoe ik mijn make-up aanbreng. Alleen weet ik wel welke kleuren mij goed staan.

Een kleur die niet goed bij je ogen past kan de kleur van je ogen flets maken. Maar mijn ene oog een andere kleur oogschaduw geven dan de ander lijkt me. Beter zijn (donkere) bruintinten die je huid een warme gloed geven. Leuk dat mijn type er nu juist een keertje wel tussen staat! De zomer, want dan smelt al mijn make-up eraf…. Met de juiste kleuren make-up krijg je meteen een frisse blik en zul je met.

Andere kleuren die goed passen bij bleke huidtypes zijn pepermuntgroen, poederblauw. Je hebt de juiste kleur foundation als deze mooi overloopt in je huid. Als ik een make-uplook zet bij mijn klanten kijk ik naar huidkleur en oogkleur. In de fascinerende wereld van de make-up laat VERODA jou zien, hoe je. Maar welke kleuren passen echt bij je huid, ogen en haar? Doorschijnende perzik- of ivoorkleurige huid met een zacht gouden.