Werken bij wibra ervaringIk wil als weekendhulp bij wibra gaan werken. Lees en deel ervaringen met WIBRA. Salaris is een belangrijke reden om te werken, uitdaging en ontwikkeling zijn natuurlijk ook belangrijk, maar uiteindelijk. Bekijk wat werknemers zeggen over werken bij Wibra. Info over salaris, reviews en meer – geplaatst door werknemers bij Wibra. Glassdoor maakt gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren.

Ik werd pas gebeld door iemand van Wibra omdat ik gesolliciteert had naar de.

Werken bij wibra ervaring

Nu heb ik een vraag voor de mensen die bij Wibra werken. Werken bij Wibra betekent een aantrekkelijk salaris, in overeenstemming met je leeftijd en ervaring, 20% personeelskorting en na gebleken geschiktheid een. Stage lopen bij Wibra betekend een leuke werksfeer en grote diversiteit in. Dat zeg ik ook uit eigen ervaring. Ik ben opgeleid als fysiotherapeut, maar kon geen werk vinden in mijn vakgebied. Denk aan Action, Lidl, Aldi, Zeeman, Wibra etc etc. Werkgever Wibra heeft als werkgever een 7 van 10 gescoord.

Dit cijfer is gebaseerd op 21 beoordelingen van Wibra werknemers. Er zijn 20 werkervaringen bij.

Werken bij wibra ervaring

Ze stellen er vragen over Dasty producten en wisselen ervaringen uit. WIBRA medewerkers over de cultuur, salarissen, secundaire. Werk zelf bij de wibra en gebruik heel veel van dasty. Zouden meer vaders parttime moeten werken? Mijn ervaring is dat de kwaliteit van zowel de Wibra als de zeeman voor de prijs zeer goed is.

Sluit af met; Voor een duidelijk overzicht van mijn werkervaringen en mijn kennis van. En bij de Wibra met het uitpakken van vracht. Busra vertelde dat een vriendin van haar bij de Wibra werkt en haar getipt had over de cosmetica. Bij de wibra waar ik werk zijn de oogpads ENORM snel gegaan! Ik heb nog helemaal geen ervaring met deze oogpads.