Zwarte was azijnPas las ik ergens in een topic iets over azijn in je wasmachine. Thuis26 jan 2012Andijvie: zwarte broek na wassen witte strepen – Thuis30 dec 2011waarom blijven mijn zwarte broeken niet zwart – Mode & Beauty. Overig22 juni 2008Meer resultaten van forum.

Zwarte was azijn

Zo voorkom je dat zwarte kleding vervaagt in de wasHownl. Door azijn toe te voegen hou je de kleding mooi zwart, doordat het de kleur. Zwarte Kleding blijft heel mooi zwart, door inplaats van waspoeder, zout te gebruiken, met als aanvulling theekopje natuurazijn.

Om het lekker te laten ruiken.

Zwarte was azijn

Mijn moeder gebruikte azijn bij de was alleen bij de zwarte was zodat de kleur niet aangetast werdt en dat doe ik nu ook en zwate kleding blijft. Azijn is naast een veelgebruikt ingrediënt in recepten een van de meest veelzijdige schoonmaakmiddelen die er bestaan. Als je zwarte kleding echt zwart wilt houden is er een hele goedkope oplossing, een kopje witte azijn en een half kopje zout en een beetje. Het is goedkoper om kleding te wassen met azijn. Met azijn kan je witte, gekleurde en donkere was wassen. Voeg wat azijn toe aan je zwarte wasgoed. Giet het niet in één van de vakjes van je wasmachine.

Maar giet het direct op de zwarte kleding in de wasmachine. Kan dit met schoonmaakazijn of moet het gewone azijn zijn?

Zwarte was azijn

Spijkerbroeken wassen met azijn is een goede manier om de kleur van de broeken te behouden. De kleur van spijkerbroeken is niet altijd. Was de spijkerbroek met azijn, door azijn in een wasbolletje te doen en deze samen met de spijkerbroek in de wasmachine te stoppen. Waarom dure wasproducten kopen als het simpel kan. Azijn kan verf in kleding fixeren door de zure eigenschappen van azijn.

Het gaat om het uit de kleding krijgen van zweetluchtjes en zweetvlekken. Ik lees hier (en op andere sites) steevast: -Blanke azijn nemen! Van mijn mama heb ik geleerd dat je nieuwe kleding in azijn moet laten. Bij die sportkleding gooi ik azijn, bij gewone, licht vervuilde kleding. Ik heb véél kleding die zwart van kleur is. In zwart voel ik me nu eenmaal het prettigst.

Tot voor kort bracht die zwarte kleding wel een groot. Dankzij een kleine advertentie in een huis-aan-huisblad kwam ik achter "een mannetje" dat waspoeder (Megaperls) voor zowel witte als. U vindt het in bijna elke super: schoonmaakazijn.